Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Рецепти Мило з нуля Мило "Кавове"

Мило "Кавове"


Інгредієнти:

480 г Масло кокосового горіха
480 г Пальмова олія
400 г Ріп'яхова олія
160 г Рослинний маргарин
80 г мигдалева олія
550 г холодна чорна кава, приготовлена на дистильованій воді
234 г NaOH
1 - 2 чл мелені кавові зерна
за бажанням 1 чл ароматизатора "ваніль"

Спосіб приготування:

Олія кокосового горіха, пальмова олія і рослинний маргарин розтопити на повільному вогні. У цей час приготувати при дотриманні всіх заходів безпеки з кави і NaOH лужний розчин.
Додати до розтоплених жирів ріп'яхову олію. Обережно залити лужний розчин в суміш масел і довести до загустіння, додати кавовий порошок, мигдалеву олію і, якщо бажаєте,  ванільний ароматизатор і добре перемішати.
Залити в підготовлену форму, накрити і добре ізолювати. Через 24 години або після того як маса охолоне, вийняти мило з форми і розрізати на шматочки. Залишити дозрівати 4 - 6 тижнів.
Порада: Якщо Вам здасться, що придбана мелена кава занадто груба, її можна домолоти кавомолкою  і пропустити крізь сито.

Додати коментар

Захисний код
Оновити