Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Рецепти Мило з нуля Мило холодним способом з гарбузовим пюре

Мило "Райське танго"

Інгредієнти:

оливкова олія - 100гр
кокосова олія - 70 гр
авокадо олія - 50 гр
віск - 10 гр
вода - 70 гр (можна взяти частину соку лимона, але не більше третини)
каустична сода - 30 гр


Спосіб приготування

Гріємо віск, туди додаємо кокосову олію потім авокадо і оливкову олії. Берем воду (найчистішу), туди сік (якщо бажаєте). Краще щоб вода була з холодною. Туди засипаємо (ТІЛЬКИ У ВОДУ, ні в якому разі не вода в каустик!) каустичну соду. Коли і олії і водно-каустична суміш будуть мати однакову температури (близько 50 градусів) все змішуємо. Каустик в олію і помішуємо до загуснення (коли краплі почнуть залишати слід перед тим як зєднуватися із загальною масою), перестаємо мішати. Додаємо ЕО (близько 30-40 крапель максимум) або близько 20. г Все змішуємо, і заливаємо у форму. 2 дні не чіпаємо взагалі! Потім вийміть і ріжте на шматки. Мило повинно бути ніжне і приємно еластичне.

Додати коментар

Захисний код
Оновити