Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Рецепти Мило з мильної основи Льодяники з мила

Мило "Весняна ніжність"

Інгредієнти:

Тверді олії:

Олія какао - 25 гр

Олія ши - 50 гр

Пальмоядрова олія - 225 гр

Кокосова олія - 200 гр

Рідкі олії:

Пережір - 30 гр, (5%), Вода - 200 гр (33%)

Олія абрикосових кісточок - 25 гр

Касторове масло - 100 грамів

 

Спосіб приготування

Тверді олії розтоплюємо в мікрохвильовці, потім остуджуємо і збиваємо міксером до стану мусу. Потім потихеньку вливаємо рідкі олії і так само збиваємо. Потім - додала холодний розчин лугу і взбиваємо ще трішки. Остуджувати олії та лужний розчин краще за все, поставити тарілку в якій ми взбиваємо в холодну воду. Я ставила просто в раковину з холодною водою:

 

Коли збиваємо олії, вони можуть нагріватися, тому, щоб дуже часто не перериватися на те, щоб охолоджувати їх в раковині, ставимо кухлик з мастилами у велику чашу з льодом, і продовжуємо взбивати. Потім розділяємо масу на 5 чашок, до кожної додаємо спочатку барвник, а потім ароматизатор:

Зелений - бергамот (ЕО),Жовтий - апельсин, літсея, рожевий грейпфрут (усі ЕО), Рожевий - троянда і пальмароза (ЕО), Лавандовий - лаванда (ЕО), Білий колір - кокос

Викладаємо масу в картонну коробку (зачерпуємо ложкою масу то з однієї, то з іншої чашки), з посипаємо зверху персиковою Мікко. На другий день витягуємо з коробки і Ріжемо на кусочки.

Важливий момент: поки маса не затверділа, мило треба гарненько відстукати (постукати коробкою об стіл)! Інакше в милі залишаться дірки (тому що маса застигає і ложкою укладається не щільно).

 

Чекати треба місяць, тільки тоді можемо митися.

Додати коментар

Захисний код
Оновити