Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Рецепти Мило з мильної основи Суші: тунцеві нігірі

Мило-Суші: тунцеві нігірі

Якщо і є щось, що можна любити більше, ніж кекси (з точки зору дизайну), то це суші.

Отже, основні етапи приготування такого мила. Розплавте білу основу і залийте у форми. Побризкайте поверхню спиртом і залиште приблизно на 10 хвилин. Розплавте прозору гліцеринову основу і додайте червоний барвник і ефірну олію. Потім залийте другий шар пофарбованим гліцериновим милом поверх білого шару і побризкайте спиртом. Намагайтеся зробити верстви однаковими по товщині.

Далі зробимо пластичне мило. Використовуйте прозору основу (але ви можете взяти і білу) і додайте в неї зелений і чорний барвники. Якщо немає силіконової форми для випічки кексів, то можна використовувати деко, покрите пергаментом. Щоб мило вийшло твердим, але гнучким, залиште його у формі приблизно на 10 хвилин. Також можна використовувати одноразову пластмасову тарілку, і результат виявиться гарним. Шматки мила будуть достатньої довжини для цього виду суші, проте для ролів вони скоріш за все не підійдуть.

Розріжте шматки мила на бруски шириною 5 см, потім дістаньте пластичне мило з форм і поріжте його на шматки шириною 2,5 см. За допомогою невеликої кількості прозорої основи прикріпіть зелену частину на дно бруска суші, залиште до висихання, а потім обгорніть "водорості" навколо суші, знову використовуючи прозору основу.

Ви можете спробувати трохи іншу версію: зробити два шари окремо, потім склеїти їх разом прозорим милом. Стежте, щоб темно-зелена частина не вийшла занадто товстою.

Додати коментар

Захисний код
Оновити