Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Властивості масел/сухоцвітів Базові (жирні) масла Кокосова олія

Олія Кокосова

Купити Кокосову олію


1. Коротка інформація (зміст)


Використовується для пришвидшення загару. Добре заспокоює і живить суху шкіру. Особливо корисно для лікування волосся і шкіри голови. Надає волоссю красивого блиску.
Лікувальні властивості: Олію використовують при сухій, подразненій, чутливій шкірі. Рафінована олія використовується для лікування ран. Гарний засіб по догляду за волоссям. Детальніше...
Складники: Містить різні жирні кислоти, вітамін E Детальніше...
Протипоказання: Індивідуальна непереносимість.
Рецепти: Мило: Молочне мило, мило-шампунь "Травяне", мило "Кавове", квітково-молочне мило "Жасмин", мило "Райське танго", мило з морською сіллю, мило з гарбузовим пюре, мильні кекси з олією ши, мило з козячого молока, мило "Зимова троянда", мило "Пряна гвоздика", мило "Крем Клеопатри",
Бомбочки: праліне для ванни "Ніжність"
Товари:
Поєднання:  Можливе поєднання з такими ефірними оліями як: чайне дерево, меліса, кипарис тощо. Детальніше...
Цікава стаття: Користь кокосового масла

2. Детальна інформація та статті

Кокосове масло отримують з кокоса, а якщо точніше, то з його м'якоті, яка містить до 65% цінної олії.  Кокосове масло широко використовується для виробництва косметичних засобів, маргарину, а також застосовується в кулінарії. Воно високо цінується за свої очищаючі та піноутворюючі властивості. Мило, приготовлене на кокосовому маслі - єдине з мил, яке піниться в солоній воді.


2.1 Лікувальні властивості (детально) (вверх)

Кокосова олія проявляє протимікробну, протизапальну, зволожуючу, пом'якшувальну дію на шкіру і волосся, завдяки чому високо цінується як косметичний засіб.

Завдяки своїм високопоживним і захисним властивостям масло показано для захисту шкіри від впливу негативних чинників навколишнього середовища. Воно сприяє пом'якшенню огрубілих ділянок шкіри і оберігає від утворення тріщин. Також застосування Кокосового масла добре підходить в якості засобу як до, так і після засмаги. Змазування шкіри обличчя і тіла цим маслом перед засмагою дозволяє не тільки захистити шкіру від шкідливого ультрафіолетового випромінювання, і уникнути сонячних опіків, але й отримати рівномірну гарну засмагу.

Кокосова олія також придатна для щоденного догляду за волоссям, нігтями, шкірою рук і ніг. Особливо корисно додавати її в шампуні для сухого і ламкого волосся.

Масло кокоса - прекрасний засіб для масажу. Воно вмить робить шкіру м'якою. При регулярному використанні перешкоджає утворенню тріщин на руках і п'ятах. Також маслом можна знімати макіяж, в тому числі і навколо очей.


2.2 Складники (вверх)

Жирнокислотний склад:
- лауринова кислота (44-52%)
- міристинова кислота (13-19%)
- пальмітинова кислота (7,5-10,5%)
- капрінова кислота (4,5-10%)
- каприлова кислота (6-9,7%)
- олеїнова кислота (5-8%)
- стеаринова кислота (1-3%)
- капронова кислота (0,2-2%)
- лінолева кислота (1,5-2,8%)
- гексадеценова кислота (до 1,3 %)


2.3 Поєднання та застосування (вверх)

Не рекомендується наносити Кокосове масло в чистому вигляді на шкіру обличчя, тому що воно може бути комедогенним. У сумішах для обличчя використовувати до 10%. У кремах для рук і тіла до 30%. На волосся масло можна наносити в чистому вигляді.

Перед застосуванням флакон з маслом необхідно помістити на водяну баню при температурі 40-45 ° С, поки масло не придбає рідку консистенцію.

1. Масаж: масаж з кокосовим маслом корисний при сухому типі шкіри, а також після прийняття водних процедур. Олія швидко вбирається і надає шкірі шовковистість

2. Засіб для пом'якшення ніг: до 1 ст. л. Кокосової олії додати 4 каплі ефірного масла чайного дерева, 2 каплі ефірного масла меліси, 2 каплі кипарисової ефірної олії. Ретельно розмішати. Суміш наносити на ступні щодня


2.4 Користь кокосового масла (вверх)

Ученими з Мічігану з'ясовано, що кокос приносить чималу користь для здоров'я.

У ході проведених досліджень з'ясувалося, що дієта, до складу якої включено кокос або кокосове масло, допомагає в лікуванні діабету другого типу. До складу кокоса входять інгредієнти, які сприяють нормалізації рівня інсуліну в крові, а також здатні запобігти накопичення жирів в організмі.

Крім цього, схудненню сприяє кокосове масло. У ході проведених досліджень було доведено, що в кокосове масло багате вітаміном Е і в ньому не міститься холестерин.

При вживанні кокосової олії знижується ризик розвитку атеросклерозу, хвороб серця, онкології. Крім цього, при вживанні кокосової олії значно збільшується опірність організму вірусам і бактеріям.





Додати коментар

Захисний код
Оновити