Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Властивості масел/сухоцвітів Базові (жирні) масла Олія Календули

Олія Календули

Перейти на сторінку базових олій


1. Коротка інформація (зміст)


Рекомендується для використання при потрісканій, запаленій, сверблячій шкірі, опіках. Сприяє звуженню розширених пор і зменшенню виділення шкірного жиру, усуненню судинної сітки на обличчі і надає шкірі рівний здоровий колір.
Лікувальні властивості: Олія нагідків відома своїми протизапальними, бактерицидними і дезинфікуючими, пом'якшуючими властивостями, яка підходить для будь-якого типу шкіри. Детальніше...
Складники: Містить вітамін C, каротиноїди Детальніше...
Протипоказання: Індивідуальна непереносимість.
Рецепти: Мило:
Бомбочки:
Товари:
Поєднання: Застосовується в якості добавки - 10-25% (рекомендується). Можна застосовувати і в чистому вигляді. Можливе поєднання з такими ефірними оліями як: ромашка, лаванда, герань, миро, м'ята, мирт тощо. Детальніше...

2. Детальна інформація

Олійку дістають холодним методом з квітів нагідків (календули).


2.1 Лікувальні властивості (детально) (вверх)

Олія нагідків відома своїми протизапальними, бактерицидними і дезинфікуючими, пом'якшуючими властивостями, яка підходить для будь-якого типу шкіри. Її можна включати в суміші для захисту рук і ніг від потріскання і ознобу. Олія сприятливо діє на жирну та проблемну шкіру, оскільки сприяє звуженню розширених пор і зменшення виділення шкірного жиру.

При тривалому застосуванні масло календули допомагає усунути прояв венозного малюнку на обличчі. Розтріскування сосків у годуючих матерів можна так само вилікувати за допомогою цієї олії. Вона добре допомагає при сухій екземі, запобігає та усуває шрами, корисна при варикозному розширенні вен, виразках на ногах, пролежнях, укусах комах.

Олія календули використовується для щоденної захисту шкіри будь-якого типу від агресивного впливу навколишнього середовища і негоди.

Чудово захищає від шкідливого впливу УФ променів, запобігає сонячні опіки. Олійка дуже корисна для догляду за шкірою малюків.

Рекомендується для лікування гастритів, виразкової хвороби шлунка та 12-палої кишки, захворюваннях печінки і жовчних шляхів, колітів, ентероколітів, як седативний засіб при неврастенії клімаксу.

Масло нагідків також використовується для поліпшення росту та зміцнення волосся і нігтів.


2.2 Складники (вверх)

Хімічний склад (основні компоненти):
- вітамін С
- каротиноїди
- флавоноїди

Жирнокислотний склад:
- лінолева кислота (67%)
- олеїнова кислота (20%)
- пальмітинова кислота (6%)
- стеаринова кислота (5%)


2.3 Поєднання та застосування (вверх)

Масло нагідок (календули) може застосовуватися як у чистому вигляді зовнішньо у вигляді масляних пов'язок та внутрішньо, так і в суміші з іншими жирними рослинними оліями, а також як базисне масло для створення композицій з натуральними ефірними маслами і для збагачення косметичних засобів (кремів, шампунів, бальзамів).

1. Маска для волосся: до 1 ст. л. масла календули додати 12-20 капель одного з ефірних масел або суміші з 2-3 найменувань - кедрового, кипарисового, петітгрейнового або лавандового. Суміш втерти в шкіру волосяної частини голови, обернути рушником і залишити на 1-1,5 години, потім волосся вимити шампунем.

2. Аплікація для зміцнення нігтів: до 1 ч. л. олії календули додати 1-3 каплі ефірного масла лимону. Суміш нанести на поверхню нігтів і втерти в навколонігтьові валики до повного вбирання


Додати коментар

Захисний код
Оновити