Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Властивості масел/сухоцвітів Базові (жирні) масла Олія Жожоба

Олія Жожоба

Купити Олію Жожоба


1. Коротка інформація (зміст)


Підходить при в'янучій, засушеній, проблемній і чутливій шкірі, а також для догляду за шкірою повік та волосся. Застосовують при стріях (розтяжках, рубцях після вагітності), дрібних травмах, тріщинах, сонячних опіках, вугрової висипки тощо.
Лікувальні властивості: Олія корисна як для сухої, так і для жирної шкіри. Чудовий засіб для догляду за шкірою новонароджених, особливо ефективна при висипках (в тому числі від підгузників), попрілостях Детальніше...
Складники: Містить амінокислоти, колаген, вітамін Е Детальніше...
Протипоказання: Індивідуальна непереносимість. Оскільки олія жожоба стимулює ріст волосся, жінкам з проявами гіпертрихозу на обличчі (поява небажаного волосся), рекомендується застосовувати її, розбавляючи будь-якою іншою олією у 10 разів (тобто 1 частина олії жожоба на 9 частин іншого жирного масла).
Рецепти:

Товари:

Поєднання: Можна використовувати в чистому вигляді та в поєднанні з ефірними оліями: розмарин, іланг-іланг, петітгрейн, неролі, ладан тощо. Можливе використання в кулінарії. Детальніше...

2. Детальна інформація (вверх)

Олію добувають холодним методом з насіння плодів, що дозволяє не втратити поживні мікроелементи та вітаміни. Олія жожоба набула великого значення в промисловості для виробництва пластиків і мастильних матеріалів.


2.1 Лікувальні властивості (детально)

Олію використовують для догляду за шкірою навколо очей, а також сухими, обвітреними і потрісканими губами.
При регулярному використанні вона сприяє омолодженню втомленої і в'ялої шкіри, усуненні зморшок і попередження появи нових. Дуже стійке жовте масло, насилу окислюється і тому не прокисає. Олійку застосовують при стріях (розтяжках, рубцях після вагітності), дрібних травмах, тріщинах, сонячних опіках, вугрях, ущільненні на долонях, ліктях, підошвах ніг. Олія володіє нормалізуючими властивостями і, отже, буде корисна як для сухої, так і для жирної шкіри.

Чудовий засіб для догляду за шкірою новонароджених, особливо ефективний при висипці (в тому числі від підгузників), попрілостях. Застосовується при екземі, дерматиті, псоріазі і свербінні, що виникає при псоріазі. Ефективна при целюліті.

Олія чудово підходить для обличчя: вона і живить і зволожує шкіру, глибоко проникаючи в пори. Її також використовують для догляду за віями, бровами, пофарбованим, сухим і ламким волоссям, при лупі. В ній міститься віск, який огортає, захищає і оновлює волосся, надає блиск.

Рекомендується перед збривання волосся з тіла (добре і рясно втерти чисте масло Жожоба, потримати бритву під гарячою водою і приступити до процедури).
На невеликі ділянки тіла можна впливати нерозбавленою олійкою (100-відсотковою), проте зазвичай використовують 10-відсотковий розчин.


2.2 Складники (вверх)

Хімічний склад (основні компоненти):
- вітаман Е
- колаген
- амінокислоти


Жирнокислотний склад:
- ефіри жирних кислот
- жирні кислоти:
1. гадолеінова кислота (65-80%)
2. ерукова кислота (10-22%)
3. олеїнова кислота (5-15%)
4. нервонова кислота (до 3,5%)
5. брассідінова кислота (<0,05%)
6. пальмітинова кислота (до 3%)
7. пальмітолеінова кислота (до 1%)
8. бегенова кислота (1%)
9. та інші (до 3%)


2.3 Поєднання та застосування (вверх)

Додавання 1-2% олії Жожоба до інших рослинних масел продовжує терміни їх зберігання. На невеликі ділянки шкіри і на волосся можна наносити чисте масло. Але при дії на великі поверхні рекомендується використовувати як 10% добавки. Можна використати як базову основу для створення композицій з натуральними ефірними оліями, а також для збагачення косметичних засобів - кремів, масок, шампунів, бальзамів.

1. Масаж, маски для волосся: 1 ст. л. олії Жожоба нанести на волосяну частину голови, зробити легкий масаж і залишити олію на ніч, вранці змити. До 1 ст. л. олії можна додати 3-5 капель ефірних масел розмарину, іланг-ілангу або петітгрейну. Отриману суміш використовують в якості живильної маски для волосся, наносячи на волосяну частину голови на 1-1,5 години

2. Для догляду за шкірою під очима з метою профілактики та усунення зморшок: олію Жожоба використовують у чистому вигляді або з додаванням до 1 ст. л. 1-2 каплі ефірних масел ліметта, неролі, ладану або троянди

3. При проблемній шкірі: можна використовувати в чистому вигляді або в поєднанні з одним з жирних рослинних олій у співвідношенні 1:1 (або з додаванням 2-3 каплі ефірних масел на 1 столову ложку жирної основи. При вугровій висипці додають каяпутову ефірну олію, при сонячних опіках - лаванду. Серветки, змочені масляною сумішшю накладати на проблемні ділянки шкіри на 15-20 хв.)

4. Для догляду за шкірою обличчя після гоління: для змащування використовують чисту олію Жожоба або додають в неї ефірне масло рожевого дерева (1-2 каплі на 1 ст. л. Жожоба)

5. Збагачення косметичних засобів: до 10 г крему, 10 мл тоніка або лосьйону додати 5-10 мл олії Жожоба; на 100 мл шампуню або бальзаму для волосся додати 7-10 мл олії.



Додати коментар

Захисний код
Оновити