Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Властивості масел/сухоцвітів Ефірні масла Чорнобривців

Ефірне масло Чорнобривців


Має антимікробну, антисептичну, протизапальну, протигрибкову дію. Рекомендується при в'янучій, сухій, старіючій шкірі.
Лікувальні властивості:Добре справляється з шкірними інфекціями, зокрема витягує гній. Володіє протизапальною властивістю, загоює порізи, інші ранки на шкірі, розм'якшує затвердіння і мозолі.
Може боротися з грибковими інфекціями.
Як вважається, прояснює свідомість, знімає напругу, допомагає контролювати емоції.
Допомагає при ламкому та тонкому волоссі.
Протимікробний засіб. Крім того, здатне утримувати на значній відстані мух і москітів. Вважається ефективним засобом лікування вушних хвороб, покращує слух, в цілому загострює чутливість.
Олія використовується при лікуванні запалень дихальних шляхів, зокрема бронхітів, полегшує рух слизу, нейтралізує застійні явища. Нерідко допомагає від кашлю. Допомагає при розтягуванні м'язів і сухожиль. Завдяки седативним властивостям сприяє зниженню артеріального тиску.
Добре справляється з шкірними інфекціями, зокрема витягує гній. Володіє протизапальною властивістю, загоює порізи, інші ранки на шкірі, розм'якшує затвердіння і мозолі. Може боротися з грибковими інфекціями.
Складники:Містить:
- тагетон (кетон)
- лімонен
- оцімен (терпени)
Протипоказання:Індивідуальна непереносимість. Дотримуватися обережності при вагітності та епілепсії. Не застосовувати одночасно з хіміотерапією. Уникати потрапляння в очі.
Поєднання:Апельсин, іланг-іланг, коріандр, лаванда, ладан, лимон, липовий цвіт, чайне дерево, пеларгонія, ромашка, сандалове дерево, танжерина.
Запах:
Квітково-пряний з фруктовими тонами
Ноти аромату:
Верхня нота
Синоніми:
Тагетес, африканська або французька календула, Tagetes minuta (лат.)


Додати коментар

Захисний код
Оновити