Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Властивості масел/сухоцвітів Ефірні масла Евкаліпту

Ефірне масло Евкаліпту

Ефективно при різного роду висипаннях на шкірі, зокрема при герпесі, а також при опіках, так як запобігає розвитку бактерій і утворенню гною, сприяє росту нових тканин. Олію евкаліпта використовують для загоєння порізів, ран, виразок. Профілактика інфекційних захворювань і гарячкових станів, м'язового і суглобного болю, при невралгії, стимулює регенерацію тканин, знімає набряки, посилює концентрацію уваги, очищає повітря, перешкоджає розмноженню мікроорганізмів.
Лікувальні властивості:Має антисептичну, сильну бактерицидну, противірусну, протизапальну, болезаспокійливу дію. Окрім цього є хорошим спазмологічним, відхаркувальним, жарознижуючим, потогінним, ранозагоювальним засобом. Покращує розумову діяльність і настрій, усуває підвищену стомлюваність, сонливість і депресію; нормалізує роботу сальних залоз. Відбілює і дезодорує шкіру,  знеболює і регенерує ушкоджені ділянки шкіри після обморожень і опіків.
Застосовується при застуді, грипі, ангіні, бронхіті, кашлі, зниження опірності організму, вторинних імунодефіцитах, артритах, міозитах, невралгії, ревматизмі, радикуліті, проблемній шкірі, вугрової висипки, фурункульозі, герпесі, опіках. Зміцнює волосся, відбілює шкіру.
Складники: Містить:
- 1,8-цінеол (65-85%)
- монотерпенові вуглеводні (16%)
- пінокарвон (1-3%)
- пінокарвеол (2-4%)
- аромадендрен (до 1,5%)
- глобулола (більше 0,7%)
- альфа-терпінен ацетату (до 1%) та інші сполуки
Протипоказання: Не використовувати масло при високому артеріальному тиску, епілепсії, а також дітям до 6 років. Хоч і вважається, що евкаліптова олія безпечно після чотиримісячного терміну вагітності, все ж під час вагітності краще утриматися від його застосування. Перед використанням масла необхідно перевіряти індивідуальну чутливість, так як можливі алергічні реакції. При зовнішньому застосуванні масло може викликати роздратування шкіри, тому його не слід наносити на гіперчутливу шкіру. Евкаліптову олію не можна застосовувати одночасно з хіміотерапевтичним лікуванням онкопатологій. Не слід поєднувати застосування з лікуванням гомеопатичними препаратами через втрату їх ефективності.
Дотримуватися обережності при наявності домашніх тварин, бо масло легко проникає через шкіру кішок і може бути для них смертельним.
Поєднання: Апельсин, ветиверія, герань, кедр, лимон, майоран, неролі, петітгрейн, розмарин, рожеве дерево, кмин.
Для психосоматичної регуляції і при опіках його добре поєднувати з лавандою, а при гострих респіраторних захворюваннях - з сосновим ефірними маслами.
Запах:
Смолянисто-терпкий аромат
Ноти аромату:
Верхня нота
Синоніми:
Eucalyptus Globulus (лат.)


Додати коментар

Захисний код
Оновити