Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Властивості масел/сухоцвітів Ефірні масла Кмину

Ефірне масло Кмину


Ефективний регенератор тканин, особливо позитивно впливає на жирну шкіру. Відомою є його здатність розсмоктувати гематоми, перешкоджати поширення вугрів, очищати інфіковані рани.
Лікувальні властивості:Має такі властивості як:
- нормалізує травлення, підвищує апетит
- заспокоює діарею, у цілому полегшує стан при проблемах з кишечником
- добре впливає на сечовивідні шляхи, посилюючи сечовипускання і виводячи токсини
- надає тонізуючу дію на печінку, полегшуючи стан хворих на гепатит
- застосовується при бронхітах і бронхіальній астмі
- приносить полегшення при менструальних болях
- добре допомагає при болі вуха
- зменшує запаморочення
- ефективний регенератор тканин, особливо гарно впливає на жирну шкіру
- розсмоктує гематоми, перешкоджає поширенню фурункулів, очищає інфіковані рани
- заспокоює свербіж, зменшує запалення сальних залоз, вирішує проблеми зі шкірою голови, ефективне проти коростяного кліща
- додає здоровий вигляд блідій шкірі
- дозволяє відновити втрачену енергію
Це масло являється хорошим антисептиком. Являється дезінфікуючим, кардіотонічним, кровоочисним, загальностимулюючим, відхаркувальним, спазмолітичним, стягуючим засобом.
Складники:Містить близько 50 компонентів, головними з яких є:
- {+)-карвон і (+)-лімонен (87-95%)
- дігідрокарвон і дігідрокарвеол (1,5-2%)
- невеликі кількості монотерпенових і сесквітерпенових вуглеводнів
Протипоказання:Індивідуальна непереносимість. Може викликати алергічні реакції. Дотримуватися обережності при вагітності та епілепсії. Уникати потрапляння в очі. Використовувати в розведеному вигляді. Може викликати сильне роздратування шкіри.
Поєднання:Апельсин, базилік, герань, імбир, кардамон, коріандр, лаванда, лавр, ладан, рожеве дерево, ромашка, ферула, елемі.
Запах:
Пряний аромат
Ноти аромату:
Верхня нота
Синоніми:
Cuminum cyminum (лат.)


Додати коментар

Захисний код
Оновити