Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Властивості масел/сухоцвітів Ефірні масла Кориці

Ефірне масло Кориці


Є сильним антисептиком, володіє антитоксичними і протизапальними властивостями. Розслабляє і зігріває тіло, пом'якшує шкіру. Відомий афродизіак.
Лікувальні властивості: Володіє заспокійливою, спазмолітичною, антисептичною, кровоспинною, глистогінною, відхаркувальною дією. Стимулює функції статевої, дихальної, серцево-судинної систем. Нормалізує травлення. Регулює обмін речовин. Покращує кровообіг. Нормалізує менструальний цикл.Посилює чуттєвість. Застосовують при грибкових ураженнях шкіри, педикульозі, корості.
Знімає астено-депресивні стани. Позбавляє страху, нудоти та головогружіння. зменшує утворення і накопичення газів у кишечнику.Перешкоджає накопичення надмірної ваги. Використовуэться при м'язових спазмах, болях у суглобах, застуді, розумовій перевтомі, для профілактики респіраторних інфекцій.
Тонізує шкіру, усуває блідість. Помірно стягує пори, сприяє більш швидкому усуненню синців. Допомагає позбутися від паразитів шкіри (воші, короста), бородавок, грибкових уражень та наслідків укусів комах.
Складники: Містить:
- альфа-і бета-пінен
- сабіна
- мірцен
- альфа-фелландрен
- дельта3-карен
- альфа-терпінен, альфа-терпінеол
- цімен
- лімонен
- ліналоол
- коричний альдегід, гідрокорічний альдегід
- фенілетілацетат
- евгенол
- евгенолацетат
- альфа-копає, альфа-гумулен тощо
Протипоказання: Не застосовувати при вагітності. Не можна застосовувати одночасно з хіміотерапією пухлинних захворювань. Щоб уникнути ейфорії не слід дихати ароматом кориці більше 4 годин. При нервовому виснаженні не слід застосовувати масло регулярно. Ефірне масло не наносити на шкіру в нерозведеному вигляді. Починати застосування косметичного засобу з маслом кориці з невеликих доз (з 1/3 дози), щоб уникнути подразнення не рекомендується наносити його на чутливу шкіру.
Поєднання:Добре змішується з будь-яким маслом з цитрусового сімейства, іншими пряними маслами (гвоздика, імбир, кардамон, коріандр), так само як з лавандою, розмарином і чебрецем.
Запах:
Пряний, гіркувато-солодкий аромат
Ноти аромату:
Верхня нота
Синоніми:
Cinnamonum Zeylanicum (лат. )


Додати коментар

Захисний код
Оновити