Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Властивості масел/сухоцвітів Ефірні масла Лаванди

Ефірне масло Лаванди


Масло є одним з кращих засобів для лікування різних шкірних захворювань (вугрі, екзема), для спринцювань при запальних процесах в гінекології (використовується лавандова вода).
Лікувальні властивості:Має бактерицидну, антисептичну, спазмолітичну, антисклеротичну, антитоксичну, протизапальну, заспокійливу дію. Допомагає при депресивному стані, надає виражений вплив на емоційний фон.
Застосовується при інфекціях носоглотки, дихальних і сечовивідних шляхів, стоматиті, неврастенії, стресі, безсонні, дратівливості, гніві, перепадах в настрої, кардіоневрозі. Застосовується при м'язових і суглобових болях, ранах, опіках, наривах, екземі, дерматитах, виразках, мікозах, герпесі.
У косметиці використовується для догляду за жирною і запаленою шкірою, ефективно при вугрової висипки, опіках від сонця. Рекомендується при головному болю, безсонні. Засіб проти ліквідуванні лупи та випадання волосся.
Не переносять запаху лаванди мурахи, воші, блохи і міль.
Складники:Міститься близько 300 різних органічних сполук.
Головні з них:
- ліналілацетат (35-55%)
- ліналоол (30-35%)
- терпінен-4-ол (до 5%)
- лавандулілацетат
Протипоказання:Протипоказана при індивідуальній нестерпності, епілепсії, недокрів'ї, в перші місяці вагітності і особливо після аборту. Його не можна застосовувати одночасно з хіміотерапією пухлинних захворювань і прийомом залізовмісних лікарських препаратів. Люди зі зниженим артеріальним тиском можуть відчувати млявість і сонливість.
Поєднання:Розмарин, пачулі, іланг-іланг, ветиверія, кориця, кипарис, сосна, гвоздика, лавр, герань, роза, розмарин, ромашка, шавлія, жасмин, мускатний горіх, чебрець, цітронелла, лимон, апельсин, бергамот, мандарин.
Запах:
Солодкий травянистий, квітковий аромат
Ноти аромату:
Верхня нота
Синоніми:
Лаванда аспік, Lavandula Officinalis (лат.)


Додати коментар

Захисний код
Оновити