Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Властивості масел/сухоцвітів Ефірні масла Лепехи (аіру)

Ефірне масло Лепехи (аір)

Антисептичне, бактерицидне, болезаспокійливе, стимулююче, протизапальне, загоююче,  володіє антимікробною і дезинфікуючою активністю, знімає ревматичні болі, рекомендується при будь-яких хронічних захворюваннях опорно-рухової системи. Впливає заспокійливо на центральну нервову систему, знімає депресивні стани, показано при нервових розладах, при говокружінні, головному болі. Використовується для догляду за шкірою будь-якого типу, особливо за жирною,  нормалізує водно-ліпідний і кислотно-лужний баланс шкіри, підсилює приплив крові до поверхні шкіри.
Лікувальні властивості: Ефірну олію Аїру використовують у сто­матології при лікуванні пародонтозу, при виготовленні зубних паст і препарату оліметину, який призначають при нирковокам'я­ній та жовчнокам'яній хворобах.
Має протизапальну, бронхолітичну, спазмолітичну, антивірусну та жовчогінну дії. Нормалізує травлення і обмін речовин. Стимулює секрецію шлункового соку. Покращує апетит.
Показання до застосування:
• хронічний бронхіт, виразкова хвороба дванадцятипалої кишки
• гастрит зі зниженою кислотністю, коліт, гепатит, холецистит
• нирковокам'яна і жовчнокам'яна хвороби
• хронічні захворювання опорно-рухової системи
• головний біль, мігрень, запаморочення
• важкозаживаючі рани і виразки
• неврастенія
Тонізує, очищає і вирівнює шкіру. Прискорює загоєння ран, сприяє розсмоктуванню свіжих рубців тканини. Застосовується для зміцнення волосся і профілактики появи лупи.
Психоемоційний дію. Відновлює сили при нервовому виснаженні і перевантаженнях. Знімає стресовий стан.
Складники: Містить:
- азарон, бета-азарон
- азарональдегід
- акоренон
- борнеол
- альфа-іланг
- калам, каламон, каламол, каламеон, каламенол, калакон
- калакорен
- камфора
- камфен
- каріофіллен
- ліналоол
- альфа-пінен
- альфа-терпенеол
- евгенол
- метілевгенол, метілізоевгенол
- елеміцін
- ізоелеміцін
Протипоказання: Ефірне масло аїру може викликати токсичний ефект внаслідок наявності каламина і сафрол, тому не можна допускати перевищення рекомендованих доз і тривалості курсу.
Поєднання: Кориця, кедр, пачулі, лавр, а також з цитрусовими, пряними і східними маслами.
Запах:
Деревно-пряний аромат
Ноти аромату:
Нижня нота
Синоніми:
Аїр очеретяний, яворний корінь, лепеха, татарське зілля, піщалка, осока, тростина благовонна, шабельник, oleum calami (лат.)


Додати коментар

Захисний код
Оновити