Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Властивості масел/сухоцвітів Ефірні масла М'яти колосової

Ефірне масло М'яти колосової


Володіє антисептичною, знеболюючою, протиспазматичною дією. Прекрасний засіб проти дерматитів, запалень шкіри.
Лікувальні властивості:Рекомендують вживати масло при захворюваннях дихальних шляхів, запаленнях слизових оболонок, ревматичних болях. Анестезуючий засіб (місцевий). Має антисептичну, спазмолітичну дію, що викликає відходження газів. Хороший жовчогінний засіб, відхаркувальний, жарознижуючий, шлунковий, тонізуючий.
Допомагає при пологах, стимулює і нормалізує менструації.
Олія м'яти застосовується при розладах травлення, зокрема при блювоті, метеоризмі, замках і діареї. Несе в цілому тонізуючу дію на органи травлення, підвищує апетит.
Вважається, що сприяє виведенню сечі, розчиняє камені в нирках.
Перешкоджає надмірній секреції грудного молока. Зменшує занадто рясні менструації і знімає болі.
Має репутацію хорошого засобу від головних болів, усуває неприємний запах з рота, знімає запалення ясен.
Складники:Містить:
- L-карвон (50-70%)
- дігідрокарвон
- ментол
- ментон
- лімонен
- цінеол
- ліналол
- пінени
- фелландрен тощо
Протипоказання:Масло м'яти досить їдке, тому застосовувати його для масажу всього тіла не завжди бажано, хіба в мінімальному дозуванні. Викликає роздратування очей і, можливо, чутливої шкіри. Може нейтралізувати дію гомеопатичних препаратів.
Не використовувати під час вагітності та годування груддю.
Не рекомендується використання для немовлят і дітей молодшого віку.
Поєднання:Евкаліпт, іланг-іланг, лаванда, розмарин, жасмин, герань, цитронелла, базилік, бергамот, ліметта, рожеве дерево, мандарин, імбир, апельсин солодкий, материнка, мускатний горіх, неролі, петит грейн, чабер, фенхель, чебрець.
Запах:
Свіжий холодний аромат
Ноти аромату:
Верхня нота
Синоніми:
Mentha spicata (лат.)


Додати коментар

Захисний код
Оновити