Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Властивості масел/сухоцвітів Ефірні масла Пачулі

Ефірне масло Пачулі


Має репутацію регенератора тканин, що сприяє зростанню шкірних клітин і формування рубцевої тканини. Покращує стан запалених ділянок, має цілющу дію на загрубівшу, потріскану шкіру, на виразки і рани.
Лікувальні властивості:Має загальнозміцнювальну дію. Аромат для медитації. Показання:  - регулює психо-емоційний стан
- знімає зайву нервозність
- володіє потужною антидепресивною дією
- усуває статеву холодність і безсилля
- підвищує еластичність шкіри
- усуває в'ялість бюста, живота і стегон
Природний дезодорант.
Застосовується при грипі, ГРЗ, герпесі, ранах що важко гояться  і синцях, опіках, розумовій та фізичній втомі, екземі, вугревій висипці, укусах комах. Ідеальний засіб для догляду за в'янучою, сухою, старіючою, в'ялою, пористою шкірою. Рекомендується при жирному волоссі і лупі.
Складники:Містить:
- альфа-копає
- альфа-пачулі
- бета-пачулі
- бета-каріофіллен
- альфа-Гвай
- гамма-гурьюнен
- сейшели
- булнезен
- погостол
- нор-пачуленол
- пачулол (пачулевий спирт)
Протипоказання:Явних протипоказань до застосування олії немає. Однак небажано її використовувати при вагітності і підвищеній чутливості до компонентів. При невеликому дозуванні масло надає заспокійливий засіб, а при значній - стимулюючу дію. Може знижувати апетит.
Поєднання:Бергамот, гвоздика, герань, жасмин, імбир, лаванда, ладан, лимонна трава, миро, ялівець, неролі, роза, рожеве дерево, сандал, сосна, ферула, шавлія, іланг-іланг, грейпфрут, лимон.
Запах:
Гіркий терпкий аромат, димчасто-смоляний.
Ноти аромату:
Середня нота
Синоніми:
Pogostemon Patchouli (лат.)


Додати коментар

Захисний код
Оновити