Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Властивості масел/сухоцвітів Ефірні масла Розмарину

Ефірне масло Розмарину


Застосовується при високих розумових навантаженнях, допомагає подолати апатію.   Вирівнює рельєф шкіри, сприяє розсмоктуванню рубців і шрамів.
Лікувальні властивості:Масло сприяє:
- тонізуванню шкіри
- покращенні кровообігу
- зміцненні судин
- підвищенні артеріального тиску
- підсиленні роботи серця, печінки, шлунка, кишечника
- уповільненню процесу старіння
- підвищенню захисної сили організму і знищенню хвороботворних бактерій
- покращенні пам'яті і увагі, розумової і фізичної працездатністі
- нормалізації менструального циклу
Окрім вище перечисленого, масло омолоджує шкіру, звужує пори, перешкоджає утворенню вугрів.
Чудово стимулює ріст волосся, випадання волосся, усунення лупи.
Застосовується при застійних явищах у печінці, інфекціях верхніх дихальних шляхів, запальних захворюваннях шкіри, при догляді за жирною шкірою.
Складники:Містить:
- альфа- і бета-пінен
- камфен
- цимол
- 1,8-цинеол
- лімонен
- камфора
- борнеол
- терпінеол
- борнілацетат
- бета-каріофіллен
- ізоалантолактон
Протипоказання:Не застосовувати під час вагітності та дітям до 6 років. Використовувати в малих дозах, надлишок може викликати судоми. Категорично протипоказано застосування при епілепсії і підвищеної судомної готовності. Не рекомендується застосування при гіпертонічній хворобі, оскільки можливі підйоми артеріального тиску. Для попередження стрибків тиску при використанні розмаринової олії паралельно вводиться ефірну олію гіпотензивної дії, наприклад, іланг-ілангову або майоранову. У чутливих людей запах розмарину у великих дозах може викликати запаморочення, алергічні реакції, тому її слід перевіряти на індивідуальну переносимість.
Поєднання:Базилік, герань, материнка, ялини, імбир, кедр, коріандр, кориця, лаванда, ладан, лимонна трава, майоран, меліса, мирта, м'ята, петітгрейн, ялицяч, сосниа, чебрець, шавлія, цітронелла, різні цитрусові (апельсин, грейпфрут, мандарин та ін), вербена.
Запах:
Терпкуватий аромат
Ноти аромату:
Нижня нота
Синоніми:
Rosmarinus Officinalis (лат.)


Додати коментар

Захисний код
Оновити