Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Властивості масел/сухоцвітів Ефірні масла Сандала

Ефірне масло Сандалу


Володіє вираженим заспокійливим і пом'якшувальним ефектом при запальних і алергічних реакціях. Зволожує і загоює шкіру.
Лікувальні властивості:Масло позитивно впливає на імунну та нервову систему, поліпшує кровообіг, нормалізує гормональний фон. Є найсильнішим сексуальним стимулятором.
Покращує роботу нирок і сечового міхура. Олія виводить шлаки з організму.
На шкіру впливає як омолоджуючий, оживляючий, освіжаючий, тонізуючий засіб, розгладжує сітчасті зморшки навколо очей.
Застосовується при циститі, уретриті, вагініті, ангіні, бронхіті, кашлю, нежиті, бронхіті, ГРВІ, нудоті, діареї, гикавці. У невралгії при: стресах, нервовому напруженні, гніві, безсонні. Сприяєусуненню шкірних запалень, вугрової висипки, свербіння, прищів, лупи.
Складники:Містить:
- альфа-санталол (45-50%)
- цис-бета-санталол (15-30%)
- епі-бета-санталол (2-7%)
- альфа- і бета-сантали (2-10%)
- альфа-транс-бергамотол (2-6%)
- санталоли 80-90% (до 97%)
Протипоказання:Не використовувати під час вагітності, дітям до 12 років, при гострих запальних процесах у нирках, а також при індивідуальній непереносимості (алергія наприклад). При використанні масла у підвищених дозах можлива поява відчуття тепла в епігастральній області і сильної спраги, рідше нудоти. Заспокійливий аромат сандалу робить людей флегматичних ще більш повільними і загальмованим. Запах настільки стійкий, що часто залишається на одязі навіть після прання.
Поєднання:Базилік, бергамот, гвоздика, герань (пеларгонія), жасмин, іланг-іланг, кедр, кипарис, лаванда, ладан, лимон, лимонна трава, майоран, миро, ялівець, мускатний горіх, неролі, пальмароза, пачулі, петітгрейн, роза, рожеве дерево, фенхель, цітронелла, рожеве дерево
Запах:
Терпкий мускатний аромат
Синоніми:
Санталум білий, біле сандалове дерево, Santalum album (лат.)


Додати коментар

Захисний код
Оновити