Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Магазин Форми для мила Силіконові форми "Сніжинка" (1шт.)
Версія для друку
"Сніговички" 1шт."Яблуко-листочок" (2шт.)


Показати велике зображення


"Сніжинка" (1шт.)

Ціна за (шт.): 15.00 грн.

Задайте питання з цього товару

Опис товару:
Силіконова форма "Сніжинки" з планшету відрізається 1 формочка сніжинки.
Використовується для випічки, виготовлення мила, свічок.

Характеристики:
Форма виготовлена із 100% харчового силікону. Витримує температуру від -60 до +220 С. Форма придатна для використання в духовці, мікрохвильовій печі та морозильній камері;
Протипригарна та гнучка основа гарантує легке виймання продукту з форми;легко миється в теплій воді або в посудомийній машині;Не містить в собі токсичних речовин.
Форма придатна для використання з жирами, маслами, водою, соками харчових продуктів;
Можна зберігати в будь-якому місці без втрати якості форми.




:




Востаннє змінено: вівторок, 15 серпень 2017 16:37