Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Магазин Компоненти для косметики Активи, Консерванти Пудра перлин (жемчужная) гідролізована 2г.
Версія для друку
Поліфеноли винограду 25мл.Різдвяні дзвіночки

Пудра перлин (жемчужная) гідролізована 2г.

 ( mylo.lviv.ua )
Пудра перлин (жемчужная) гідролізована 2г.
Показати велике зображення


36.00 грн.


INCI: Fresh water pearl powder
Цей порошок 100% натуральний результат прісноводних перлів. Особливо багатий кальцієм і стимулює клітинний метаболізм.
Спосіб отримання: прісноводний перли подрібнюють, а потім гідролізують, щоб поліпшити біодоступність амінокислот і отримати водорозчинний порошок.

Функція: харчова та косметична
Якість: косметика, 100% натуральний, без добавок і консервантів.
Колір: від білого до майже білого, присутній злегка солодкий запах
Активні інгредієнти:  багатий амінокислотами: аспарагінової кислоти, треоніну, серину, глутамінової кислоти, аланіну, phenylanine, метіонін, валін, лейцин, ізолейцин, тирозин, гліцин, цистеїн ..., необхідних для синтезу колагену і здорової шкіри
багатий мінералами і мікроелементами кальцій, магній (93 мг / кг), марганцю (93 мг / кг), цинку (15 мг / кг), мідь (0,06 мг / кг)

Косметичні властивості:
-забезпечує шкіру необхідними амінокислотами для синтезу колагеном
-еаповнює шкіру необхідними мінералами та мікроелементами
-стимулює обмін речовин в шкірі
-регулює водний баланс шкіри
-захищає від ультрафіолетових променів
-надає легкий відбілюючий ефект
-оживляє і покращує колір обличчя при тьмяній, втомленій шкірі, надає сяючий, здоровий вигляд
-звужує пори
-запобігає передчасному старінню шкіри.
-поліпшує стан ясен, зміцнює кістки і зуби

Галузь застосування:
-косметика для зрілої шкіри
-косметика для тьмяної, втомленої шкіри, шкіра з розширеними порами
-мінеральна косметика
-ремінералізірующая зубна паста
 
Рекомендовані дозування використання: 1-10%
- Сироватки для шкіри, нігтів, волосся - 8-10%,
- Мило і шампуні - 2-4%,
- Зволожуючі маски для нігтів і волосся - 5-8%,
- Міцеллярна вода, гелі та емульсії - 3-7%.
Умови використання: водорозчинний
Термін придатності - до 04.18.
Країна виробник Франція.


:





Востаннє змінено: п'ятниця, 20 липень 2018 08:34