Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Магазин Компоненти для косметики Емоленти, додаткові компоненти Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.
Версія для друку
Гіалуронова кислота середньомолекулярнаГідролізат протеїнів рису (25мл.)

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

 ( mylo.lviv.ua )
Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.
Показати велике зображення


22.00 грн.


INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросол

Опис: Дрібні гранули, порошок, молочно-білого кольору. Абсорбент. Повністю рослинного походження (деревина). Може мати легкий характерний запах. ДЕЦ - ефір целюлози, слабокислий поліелектроліт. Добре розчиняється у воді без грудок навіть при кімнатній температурі. Розчини характеризуються великою стійкістю до дії солей полівалентних іонів (наприклад, кальцій, магній) і органічних співрозчинників.

ДЕЦ розчиняється в воді без утворення грудок і не вимагає постійного помішування, але в холодній воді для повного розчинення і утворення полімерної мережі потрібен якийсь час (до півгодини), для прискорення процесу рекомендується нагрівання. Для отримання прозорих гелів потрібно розчинити невелику кількість порошку в підігрітій слаболужній (рН не більше 8) воді приблизно 60С (для підлуження можна використовувати ТЕА, а потім вирівняти рН за допомогою молочної кислоти).


Властивості І ПЕРЕВАГИ
• підходить для будь-якого типу шкіри, не дратує її;
• загущающих водну фазу в косметичних емульсіях;
• створює ідеально прозорі гелі;
• підвищує плинність косметичних засобів;
• формує відчуття гладкості при нанесенні емульсії на шкіру;
• розчиняється в холодній воді;
• немає необхідності в дуже тривалому і інтенсивному перемішуванні;
• хороший зв'язує агент;
• можливо заморожування і розморожування емульсії без втрати властивостей;
• в сухий декоративної косметики допомагає іншим компонентам триматися на шкірі, не обсипатися.
 
ТЕХНОЛОГІЯ ЗАСТОСУВАННЯ
• густота і в'язкість регулюється процентним співвідношенням ГЕЦа;
• відсоток введення для середньої в'язкості рекомендується від 0,1 до 0,5%, для щільного гелю до 3%;
• додається в водну фазу емульсій;
• рекомендується вводити гідроксиетилцелюлозу в воду кімнатної температури при нейтральному рН;
• в холодній воді загущався тривалий час (до 25 хвилин), тому для прискорення розчинення і швидкого утворення гелю радимо рідина повільно підігрівати до 70оС;
• гідроксиетилцелюлоза розпорошується (гідратіруется) в рідини, нагрівається при постійному перемішуванні, щоб уникнути грудочок; при перших ознаках згущене знімається з джерела нагріву; ще трохи помішує і охолоджується;
• рН коригується кислотами, зокрема, молочною кислотою.
 
ПОПЕРЕДЖЕННЯ та протипоказання
• дуже гігроскопічний, здатний поглинати і накопичувати вологу;
• Не емульгує масла і воду;
• висока температура води і високий рН можуть стати причиною утворення грудок.

Підходить для створення гелів для душу, в декоративній косметиці використовується як зв'язуючий компонент, який поліпшує адгезію і перешкоджає осипанню пудри, рум'ян і тіней. Формує псевдопластичні рідини розчин, підвищуючи плинність готової продукції, не подразнює шкіру.

Введення в суміші: від 0,1 до 3%
Для додання водній фазі в'язкості і стабільності: в межах 0,1% - 0,5%, більше 1% - починає утворювати щільні гелі

Виробник: Німеччина


:





Востаннє змінено: субота, 20 жовтень 2018 08:22