Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Магазин Компоненти для косметики Емоленти, додаткові компоненти Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.
Версія для друку
Стеарат магнію 25г.Туби для бальзамів з оранжевим ковпачком

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

 ( mylo.lviv.ua )
Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.
Показати велике зображення


18.00 грн.


INCI: Caprylic / Capric Triglyceride

Тригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що отримується з кокосового масла.
Найбільш поширене використання - емолент (пом'якшення, загоєння шкіри) з дуже швидким проникненням в шкіру. Крім того, часто використовується для диспергування вітамінів.
Це дуже популярний компонент багатьох засобів по догляду за шкірою і мила.

Тригліцериди каприлової і капринової кислот - очищені тригліцериди із середньою довжиною ланцюга. Вони дуже стійкі до окислення, їх реальний термін зберігання в цілому не визначений і не має обмежень. Вони абсолютно не змінюють смаку, запаху та кольору.

Використання: Тригліцериди каприлової і капринової кислот - поширений емолент і дуже популярний розчинник для вітамінів. Вони часто використовуються при виробництві мила як пережиривающие добавка.
Чудовий низковязкую емолент, який залишає м'яке нежирне відчуття на шкірі, покращує розподіляється кремів і лосьйонів, чудовий засіб доставки / розчинник для ліпофільних активів і УФ-фільтрів (покращує їх ефективність)
Широко поширений як емолент в "oil-free" продуктах, що не окислюється компонент жирної фази в засобах для догляду за шкірою, волоссям, в декоративній косметиці.

Переваги: ​​Одна з переваг Тригліцеридів каприлової і капринової кислот полягає в тому, що це абсолютно нежирний продукт, іммеющій дуже леегкую текстуру. Вони дуже швидко вбираються, прекрасно сумісні зі шкірою, не дратують чутливу шкіру. Чи не оставляяют видимих ​​жирних слідів на шкірі. Завдяки своєму тривалого терміну зберігання, вони не вимагають спеціальних умов зберігання чи обробки, крім зберігання в сухому прохолодному місці.

Зовнішній вигляд:
Прозора масляна рідина без запаху.

Нерозчинні у воді, змішуються з маслами.

Рекомендований відсоток використання: 5-50%, до 100%


:





Востаннє змінено: неділя, 24 червень 2018 05:08