Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Магазин Компоненти для косметики Емульгатори, ПАР Полісорбат 20 (50мл.)
Версія для друку
Полікватерніум 7 (50мл.)Поліфеноли винограду 25мл.

Полісорбат 20 (50мл.)

 ( mylo.lviv.ua )
Полісорбат 20 (50мл.)
Показати велике зображення


15.00 грн.


Опис:
Полісорбати - неіоногенні ПАР, є емульгаторами і солюбілізатор (розчинниками) жирів, ефірних і запашних (ароматів) олій у складі косметичних засобів на водній основі без використання алкоголю, в засобах по догляду за шкірою і волоссям. Покращують ковзання і пом'якшують шкіру. Номер полісорбату пов'язаний з типом жирних кислот, з'єднаних з частиною молекули - поліоксіетилен сорбітану. Монолаурат позначається числом 20, монопальмітат - 40, моностеарат - 60 і моноолеат - 80. Засновані на сорбіті, витягуваний з різних фруктів, і жирних кислотах з масел (кокосового - полісорбат 20, пальмового - полісорбати 40 і 60, оливкової - полісобрат 80). Гідрофільні групи - поліоксіетіленовой. Чим вище номер полісорбату, тим, як правило, більш ліпофільними властивостями він володіє, і значення ГЛБ (гідрофільно-ліпофільного балансу) стає менше. Легко розкладаються, потрапляючи в природу. Можливо поєднання різних Полісорбати в одному засобі. Добре розчиняються у воді і етанолі (спирті). Не розчиняються у мінеральному маслі і рідкому парафіні. Поєднання полісорбат 80 або 60 або 20 і одного або двох жирних спиртів (наприклад, цетилового, цетеариловий) утворює відомий багатьом емульгуючий віск Polawax.

Полісорбат 20
 Прозора в'язка рідина від жовтого до жовто-зеленого кольору. Щільність приблизно 1,1 г / мл. ГЛБ 16,7. Розчиняється в рослинному маслі. Використовується як основа для розчинення ефірних масел для парфумерних композицій на водній основі, ефективний навіть при високих концентраціях ефірних масел. Використовується в спреях-репелентах, спреях для тіла, продуктах для ванн і освіжувача повітря, як стабілізатор і регулятора в'язкості в шампунях, рідкому милі і кондиціонерах. Використовується також, як і полісорбат 80, в ськрабах з цукру і солі. Засоби з Полісорбати 20 виходять менш в'язкими і щільними за структурою в порівнянні з полісорбат 80.

Спосіб застосування: Змішайте рівні частини ефірного масла і полісорбату 20. Додайте трохи води. Якщо в результаті виходить каламутна рідина, влийте ще полісорбату. На одну частину ефірних олій може припадати до 3-4 частин полісорбату. Дозування: 2-7% аж до 1:1 залежно від застосування. Країна виробник Італія. Термін придатності 10.2017р.


:





Востаннє змінено: четвер, 20 вересень 2018 12:31