Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Магазин Компоненти для косметики Силікони, Кислоти Бетаїн гідрохлорид (10г.)
Версія для друку
Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.Вівсяне молочко (50мл.)

Бетаїн гідрохлорид (10г.)

 ( mylo.lviv.ua )
Бетаїн гідрохлорид (10г.)
Показати велике зображення


10.00 грн.


Бетаїну гідрохлорид
INCI: Betaine Hydrochloride
Розчинність: легко розчиняється в теплій воді
Зовнішній вигляд: дрібні білуваті кристали солоного смаку із специфічним запахом
Бетаїну гідрохлорид і бетаїн - рідні брати. Властивості їх ідентичні, в косметиці обидва показали себе з найкращої сторони, оскільки обидва є цілком природною речовиною, отриманим із соку цукрового буряка. Тільки гідрохлорид солоний на смак і більш затребуваний в біологічно активних добавках. Бетаїну гідрохлорид відноситься до класу тих же амінокислот, що і бетаїн, і володіє таким же талантами: активне зволоження, пом'якшення шкіри, зниження агресії ПАР і зняття подразнення шкіри. Цілком можливо, запах компонента вам не сподобається, вже дуже яскраво виражений. Це легко виправити, якщо скористаєтеся дивовижним талантом бетациклодекстрина, який повністю поглинає будь-який неприємний запах.
Бетаїну гідрохлорид захищає мембрани клітин, тому з успіхом застосовується в догляді за шкірою: він покращує її зовнішній вигляд і розгладжує мікрорельєф. Шкіра стає гладкою, рівною, м'якою.
Прекрасний компонент банних і очищувальних засобів: бетаїну гідрохлорид покращує плинність шампунів і гелів для душу, підсилює їх піноутворюючу  здатність.
Догляд за волоссям стає простіше і результативніше, якщо скористатися талантами бетаїну гідрохлориду: він забезпечує волоссю природний блиск, робить його  сильнішим, а шкірі голови не дає пересихати, що життєво важливо для здоров'я волосся.
При додаванні до ПАР бетаїну гідрохлорид (як кондиціонуючий агент) помітно знижує подразнюючу дію ПАР, а також збільшує обсяг і стабільність піни, взаємно підсилюючи дію со-кондиціонерів.

Властивості:
§ зволожуючі і вологоутримуючі;
§ зменшує трансепідермальну втрату вологи;
§ пом'якшує і розгладжує;
§ поліпшує переносимість шкірою ПАР і емульгаторів;
§ кондиціонуючу;
§ стабілізуючий піну;
§ біорозкладний компонент.

Косметичне застосування:
§ шампуні, кондиціонери для волосся;
§ очищення чутливої та дитячої шкіри;
§ зволожуючі креми;
§ зволожуюча маска для обличчя;
§ піна для ванни.
Дозування 0,1-0,5%, іноді до 1-2%.  Сильно знижує рН. Доза 0,1% - знизила на 0,5, доза 0,5% - знизила на 1,5.
Термін придатності:10.2017. в прохолодному і сухому місці, щільно закупорений
Виробник: Фінляндія


:





Востаннє змінено: понеділок, 23 квітень 2018 07:31