Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Магазин Компоненти для косметики Силікони, Кислоти Полікватерніум 7 (50мл.)
Версія для друку
ПАР Proteol OAT (25мл.)Полісорбат 20 (50мл.)

Полікватерніум 7 (50мл.)

 ( mylo.lviv.ua )
Полікватерніум 7 (50мл.)
Показати велике зображення


10.00 грн.


INCI: Copolymer of acrylamide / diallyldimethylammonium chloride

Polyquaternium-7 належить до сімейства полікатіонних полімерів, які використовувалися в багатьох спеціальних галузях промисловості. Він в основному використовується як кататонічний кондиціонер для волосся, а також в якості ефективного зволожуючого інгредієнта для шкіри.
Це активний компонент в шампунях і кондиціонерах, оскільки він сприяє розплутування і випрямленню неслухняного волосся. Використовується в якості наповнювача в спреях і кондиціонерах, щоб зробити волосся шовковистим, м'яким і легко розчісуваним. Корисний для догляду за сухим волоссям, оскільки може додати блиск.
Позитивний заряд Polyquaternium-7 та інших полімерів нейтралізує негативний заряд білка волосся і, як наслідок, волосся стає рівним і гладким.

Характеристики:
Молекулярна формула: (C8H16ClN) п. (C3H5NO) м
Молекулярний вага: 232,75
Зовнішній вигляд: безбарвна або жовтувата прозора в'язка рідина
Запах: дуже слабкий характерний
Точка кипіння: прибл. 100°C
Точка замерзання: -2,8°С
Питома вага: 1,02-1,04 г / см [sup] 3 [/ sup]
Зміст активної речовини: 10%
рН: 6,5-7,5
В'язкість при 25°C: 7000-15 000
Тип: катіонний
Стабільний у широкому діапазоні pH від 4,0 до 9,0

Дія: антистатична, кондиціонуюча, плівкоутворююча, захисна, що фіксує, що пом'якшує, розгладжує, зволожує

Косметична дія:
Полікватерніум-7 - кондиціонуюча добавка, ефективний кондиціонер для волосся, додає йому додатковий обсяг, забезпечує хорошу форму вкладання. Рівномірно розподіляється по волоссю і полегшує розчісування, знімає електростатичний заряд. Це добре відома речовина, широко використовується в засобах по догляду за волоссям завдяки його високій стабільності без будь-яких добавок. Виявляє виняткові кондиціонуючі властивості, а саме збільшує тривалість стану волосся як вологими (свіжими), так і сухими, таким чином воно може нівелювати потенційні недоліки волосся, а також завдяки косметичній терапії покращувати їх структуру. У фарбувальних композиціях поглиблює дисперсію і незалежність фарб на волоссі. При використанні продукції особистої гігієни, призначеної для тіла, особливими властивостями володіють засоби по догляду за шкірою, такі як лосьйони і креми для гоління, де полікватерніум7 сприяє м'якості і почуттю свіжості шкіри.
Крім того, це концентрований полімер, який надає товщину волоссю, не обтяжуючи їх, робить волосся струмуючими і захищає від впливу шкідливих факторів навколишнього середовища.
Використовується в засобах по відновленню волосся. Ідеально підходить для догляду за волоссям нормального типу, запобігаючи пошкодженню і ламкісті волосся.

Властивості:
   
Живить і зволожує волосся і покращує його структуру
    
Запобігає або уповільнює накопичення статичної електрики
    
Знімає статику з волосся, полегшує розчісування, запобігає сплутуванню волосся
    
Допомагає волоссю утримувати форму, придушуючи здатність волоса поглинати вологу
    
Надає додатковий об'єм і блиск волоссю.
    
Покращує ковзання і піноутворення, стабілізує піну
    
Надає м'якість і блиск пересушеному волоссю
    
Згладжує волосся, пригнічуючи зайву здатність завиватися від вологи
    
В продуктах по догляду за шкірою покращує нанесення, робить шкіру м'якою і шовковистою
    
Зменшує подразнення від ПАРів та інших хімічних речовин
    
Надає легкість нанесення і застосування продукту
    
Надає шкірі відчуття м'якості,  не залишає відчуття жирності
    
Сумісний з аніонними, катіонними, амфотерними, не іонними павами

Застосування:
Широко використовується як по догляду за волоссям, так і у догляді за шкірою в таких продуктах як: кондиціонуючі шампуні (2-в-1), пост-кондиціонери, гелі для укладки волосся (стайлінг), рідкі мила, миючі засоби, кондиціонери і маски для волосся, лаки та муси для волосся, фарбувальні засоби, гелі для душу, креми для гоління, лосьйони, декоративна косметика.

Рекомендований відсоток вводу в рецептури: 0,2-5%, зазвичай 1-2%. 0,1-2,0%
- Шампуні: 0,5-5%.
- Кондиціонери і стайлінг засоби: 1-5%
- Креми для гоління, піни для ванн, дезодоранти: 0,5-5%
Необхідно використовувати в концентраціях від 0.2 до 5% залежно від необхідного ефекту. Додають у водну фазу при перемішуванні.

Полікватерніум-7 добре розчинний у воді, не нагрівати вище 60°С. Додають у водну фазу при перемішуванні.
Четвертинний атом азоту в Polyquaternium-7 завжди несе катіонний заряд незалежно від рН системи. При високих значеннях рН, наявність гідроксильних груп може зменшити його зазвичай високу розчинність в воді.

Протипоказання: Індивідуальна непереносимість. Вагітні та жінки можуть використовувати продукти з Polyquaternium-7 навіть на щоденній основі, так як вони безпечні для використання. Також може бути ідеальним для немовлят, які мають дуже чутливу шкіру. Люди з чутливою шкірою можуть також отримати вигоду з кондиціонующих властивостей цієї хімічної речовини на волосся і зволожуючої дії на шкіру.

Безпека: оцінювався Групою експертів огляду косметичних інгредієнтів (CIR). Група Експертів CIR оцінила наукові дані і прийшли до висновку, що Polyquaternium-7 безпечний при використанні в косметиці та засобах особистої гігієни.
При концентраціях вище, ніж ті, які використовуються в косметиці та засобах особистої гігієни, Polyquaternium-7 не дратував шкіру, не є сенсибілізатором. Може викликати легке подразнення очей, яке проходить через 24 години. Не мутаген.

Зберігання: Зберігати в сухому і провітрюваному темному місці.
Щільно закривати після відкриття.
Країна виробник: Італія.
Термін зберігання: 12/2017


:





Востаннє змінено: четвер, 20 вересень 2018 12:13