Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Магазин Компоненти для косметики Воски, скраби Віск Рози (5г.)
Версія для друку
Віск Мімози (5г.)Вітамін Е (5г.)

Віск Рози (5г.)

 ( mylo.lviv.ua )
Віск Рози (5г.)
Показати велике зображення


40.00 грн.


INCI: Rose Wax

Опис: Тверда субстанція
Аромат: приємний, солодкий, квітковий аромат троянди
Колір: від жовтого до коричневого
Метод отримання: Квітковий віск є побічним продуктом виробництва абсолютів. До складу конкрета, з якого потім отримують абсолют, входять рослинні воски, які залишаються після вилучення абсолюту.
З 5кг (1800 квіток) квіток отримують 100гр воску
Характеристика:
Температура плавлення: 40-60 ° C Твердість воску залежить від кількості присутнього в ньому абсолюту. Чим більше абсолюту, тим нижче температура плавлення.
Склад: містить каротиноїди, вітамін Е, фосфоліпіди

Властивості:
Володіє структуротворними властивостями, близькими до бджолиного воску. Виявляє легке бактерицидну і протизапальну дію. Використовується в складі губних помад та інших декоративних виробів.

- Володіє потужними зволожуючими властивостями
- Заспокоює і пом'якшує шкіру
- Антиоксидант
- Володіє захисними властивостями

Області застосування:
- Засоби для підліткової шкіри
- Засоби для сухої, делікатної, що лущиться і пошкодженої шкіри
- Засоби для захисту шкіри від негативних впливів (стрес, вітер, холод, забруднення)
- Бальзами для губ
- Засоби для очищення і виведення токсинів
- Засоби для боротьби зі старінням шкіри і зморшками
- Шампуні для тонких, пошкодженого волосся, а також при свербінні шкіри голови
- Всі типи декоративної косметики в якості фіксатора для пігментів і додаткового зволоження
- Парфумерія і ароматерапія

Концентрація:

Стандартна дозування: 0,5-5%

Спосіб застосування:
Додавати в жирну фазу емульсій


:





Востаннє змінено: п'ятниця, 20 липень 2018 08:35