Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Рецепти Мило з нуля Мильні кекси з олією ши

Мильні кекси з олією ши


У формі кексів можна зробити не тільки праліне для ванн, а й мило. У реультате будуть чудові мильні кекси з ароматом полуниці та вершків! Якщо вам незнайомий спосіб виготовлення мила, іменований "холодним", загляньте в цю статтю. Не приступайте до виготовлення мила, не дізнавшись про всі необхідні запобіжні заходи щодо поводження з гідроксидом натрію.

Приступимо!


Рецепт для 6 кексів



Нам знадобиться

  • Силіконова форма для кексів
  • 6 паперових кошичків для форм
  • Рожевий барвник
  • Блискітки
  • Кондитерський мішок
  • Ручний блендер
  • Ваги
  • Захисні окуляри
  • Рукавички
  • Пластмасова ложка
  • Вінчик з нержавіючої сталі



А також

  • Один скляний стакан для мікрохвильовки на 250 мл
  • Один скляний стакан для мікрохвильовки на 500 мл
  • Один скляний стакан для мікрохвильовки на 1000 мл
  • Один пластмасовий або скляний стакан на 250 мл для лугу.
  • Термометр
  • Коробка висотою не менше 15 см, в яку вставиться форма



Крок 1. Підготуйте інструменти. Вставте паперові кошики у форми, зважте запашки.




Крок 2. У склянці на 1000 мл зважте кокосову, пальмову олії і олію ши. Розтопіть в мікрохвильовій печі протягом 4 хвилин. Додайте оливкову і касторову олію.



Крок 3. Одягніть окуляри і рукавички. Зважте луг. Дуже важливо: у добре провітрюваному приміщенні змішайте луг з водою (всипте луг у воду, не навпаки!). Постарайтеся не вдихати токсичні пари. Перемішуйте розчин ложкою, поки гідроксид натрію не розчиниться (приблизно через 2 хвилини). Дочекайтеся, поки температура розчину не опуститься до 40С.




Крок 4. Виміряйте температуру олій - вона повинна дорівнювати температурі лужного розчину. Якщо потрібно, поставте склянку в холодну воду або навпаки погрійте в мікрохвильовці. Повільно влийте розчин в олії, перемішуючи ложкою. Змішайте блендером до легкого сліду (консистенція заварного крему). Це займе близько 1 хвилини.



Крок 5. Відлийте 18 унцій мила в стакан на 500 мл, додайте запашку з вершковим запахом і залийте у форму. Постукайте формою по столу, щоб поверхня мила розрівнялась.







Крок 6. Залишине мило змішайте з полуничною запашкою і 40 краплями барвника. Мило вже повинно стати досить густим і добре тримати форму.





Крок 7. Наповніть кондитерський мішок рожевим милом і почніть робити на кексах пошаровий візерунок круговими рухами.







Крок 8. Посипте блискітками.



Крок 9. Накрийте мило коробкою і ковдрою і залиште на добу. Через 24 години кекси тверднуть і легко вийняти з форми. Мило має дозріти протягом 4 тижнів у прохолодному сухому місці.



На замітку: У вершковій запашці міститься ванілін, через якого мило зазвичай темніє. Я думаю, врешті-решт воно придбає світло-коричневий колір. На фото видно, як воно вже почало темніти. Якщо ви не хочете зміни кольору, виберіть іншу запашку.


This project taken from SoapQueen.com blog with permission. Click here to see the original project or go to BrambleBerry.com for supplies.

Додати коментар

Захисний код
Оновити