Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Рецепти Мило з нуля Мило "Крем Клеопатри"

Мило "Крем Клеопатри"


Інгредієнти:

175 мл козячого молока
200 мл дистильованої води
150 г каустичної соди
500 мл оливкової олії
400 мл кокосового масла
100 мл пальмового масла
15 мл ефірної олії ванілі
5 мл ефірної олії ветівера

Спосіб приготування:

1. Змішайте холодне козяче молоко і дистильовану воду у великій жароміцнsq чашці або мисці, а потім покладіть її в миску з крижаною водою.
2. Вилийте каустичну соду в молочну воду і помішуйте, поки вона повністю не розчиниться. Залиште чашку в крижаній воді, щоб вона охолоджувалася, періодично помішуйте.
3. Розтопити на вогні оливкову, кокосову та пальмову олії в каструлі з нержавіючої сталі.
4. Зніміть каструлю з вогню і акуратно влийте вміст в молочний розчин. Збовтуйте і перемішуйте шумівкою, поки мило не загусне і не почне залишати слід. Воно може віддавати нашатирним спиртом, але не хвилюйтеся, цей неприємний запах ослабне і зникне.
5. Коли мило почне залишати слід, додайте ефірні масла і розлийте по формах.
6. Накрийте форми рушником і залиште на кілька днів, поки мило повністю не охолоне. Вийміть
мило з форм і поріжте на шматки. Залишіть у прохолодному провітрюваному приміщенні на 4-6 тижнів, щоб воно затверділо.


Додати коментар

Захисний код
Оновити