Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Рецепти Мило з нуля Мило "Пряна гвоздика"

Мило "Пряна гвоздика"

Інгредієнти:

150 г каустичної соди
375 мл дистильованої води
400 мл оливкової олії
400 мл кокосового масла
200 мл олії авокадо
10 мл ефірної олії герані
5 мл фірної олії пачулі
8 капель ефірної олії гвоздики
20 г тертого листя гвоздики чи інших сухоцвітів
15 г тертої шипшини
10 г тертого листя волоського горіха
бутони гвоздики для прикраси

Спосіб приготування:

1. Працюйте в провітрюваному приміщенні. Обережно вилийте каустичну соду у дистильовану воду. Помішуйте, поки вона повністю не розчиниться, потім залиште охолоджуватися.
2. Розтопити на повільному вогні оливкову і кокосову олії, масло авокадо, у великій каструлі з нержавіючої сталі. Зніміть каструлю з плити і обережно вилийте вміст в охолоджений лужний розчин. Помішуйте шумівкою щоб запобігти розділення масел і лугу. Поступово мильна суміш загусне і стане залишати слід, хоча процес може зайняти кілька годин.
3. Коли мило стане залишати сліди, влийте ефірні масла і ретельно перемішайте.
4. Тепер додайте листя гвоздики і волоського горіха і перемішайте. Нарешті, додайте перетерту шипшину. Це додасть основний колір милу. Розмішайте нерівномірно, щоб створити ефект мерехтіння, мармуру.
5. Вилийте мильну суміш у форму. Укрийте шаром рушників, щоб мило перейшло в стадію гелю, і залиште на 24-48 годин, щоб воно охолонуло. Вийміть з форми і покладіть в прохолодне провітрюване приміщення на 4-6 тижнів перед використанням, щоб воно затверділо.
6. Поріжте на шматочки гострим ножем і прикрасьте бутонами гвоздик.

Додати коментар

Захисний код
Оновити