Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Рецепти Мило з нуля Мило з козячого молока

Мило з козячого молока


Інгредієнти:


Спосіб приготування:

1. Заготовити формочки.

2. Розтопити кокосову і пальмову олії, додати оливкову, змішати і довести до температури 50С.

3. Ретельно змішати молоко і луг, коли суміш стане коричневою, влити лужну суміш в олійну і збивати до тих пір поки не з'являться ознаки "мильності".

4. Розлити у формочки і залишити на 8-12 годин, поки не затвердіє, потім витягнути з формочок і залишити "дозрівати" на 6-8 тижнів.

По цьому рецепту виходить багатоцільове і дуже м'яке мило. Так як замість води використовується козяче молоко, то необхідно ретельно стежити, що б воно змішалося з лугом. Спочатку ця суміш стане каламутною, потім коричневою, потім помаранчевою. Секрет полягає в тому, що масляну суміш потрібно приготувати заздалегідь, що б встигнути влити в неї лужний розчин до того, як він стане помаранчевим.

Джерело: Crafting Soap at Home by Mike Hulbert

Додати коментар


Оновити