Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Рецепти Мило з нуля Оригінальне мило

Оригінальне мило



За два дні до приготування мила зробіть «рожеві вставки». Для цього знадобиться неароматизований шматок мила по консистенції схожий на тісто.

Склад для кульок:
Склад для білого і зеленого шарів, чорні свірли:
Склад червоних і білих свірл:
Додайте оксид і міку і перемішайте блендером. Якщо вам важливо, щоб зовсім не було грудочок, попередньо змішайте барвники з 2 ст.л. масла. Залийте мило у форму і не утепляйте. Щоб мило було м'яким і пластичним, нам важливо, щоб воно не пройшло фазу гелю.

Через добу поріжте на шматки і сформуйте кульки руками. Якщо мило занадто липке, змішайте трохи міки з борошном і нанесіть на руки.



Далі робимо шари 1, 2 і 3: довести мило до легкого сліду і розділити на 3 частини. Рецепт складений таким чином, що мило загусне не дуже швидко і у вас буде час, щоб зробити свірли.

Зелений шар мила: 285 г мила з зеленими барвниками і приблизно 15 г запашки
Білий шар мила: 285 г мила з білою мікою і 15 г запашки
Чорний шар мила: 170 г мила з чорним і сірим барвниками і решта запашки.
Запашку додавайте відразу перед тим, як перелити мило в форму: навіть якщо слід прискориться, ви встигнете вкласти рожеві кульки.



Залийте тонкий шар білого мила поверх зеленого з чорними свірлами, вставте кульки, рівномірно розподіляючи по передбачуваній лінії розрізу. Вилийте решту білого мила. Потім залийте зелений шар і зробіть свірли.

Червоний шар мила: 100 г мила з червоними барвниками і приблизно половину запашки
Білий шар мила: 155 г мила з рештою запашки

Зробіть свірли з червоного і білого мила поверх чорно-зеленого шару.

Добре утепліть і не чіпайте як мінімум дві доби перед нарізкою. 



Додати коментар

Захисний код
Оновити