Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Рецепти Сіль, бомбочки, праліне тощо "На двох"

Інгрідієнти:
60 гр. - масла какао
60 гр. - соди
60 гр. - лимонної кислоти
3 ст. ложки -  подрібненої в пудру вівсянки
10 крапель харчового барвника, рідкого (їх можна і не фарбувати, вони й так виходять красивого кремового кольору)
10 крапель -  бергамоту
5 крапель - троянди
10 крапель - іланг-ілангу
(Суміш олій можна брати по бажаню, я брала закінчив-жасмин-сандал)

Процес:
1. Розплавте масло какао (у мікрохвильовці)
2. Після невеликого охолодження додайте ефірні масла і харчовий барвник. Добре перемішайте.
3. Додайте соду, лимонну кислоту і вівсянку
4. Добре вимішайте руками і залийте у форми.
5. Поставте в холодильник, для застигання, можна і в морозильник на 29 хвилин не більше.
6. Вийміть з форм і запакуйте всі бомби.

Додати коментар

Захисний код
Оновити