Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Масло ши (карите), нерафіноване 25г.

20.00 грн.
Масло Ши - здавна застосовується в догляді за шкірою обличчя і тіла, тому що володіє унікальними при...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Рецепти Сіль, бомбочки, праліне тощо Сіль "Мертвого моря"

 

Інгредієнти:

  • 227 грам харчової соди
  • 113 грам лимонної кислоти
  • 113 грам солі Мертвого моря(дрібнозернистої)
  • 57 грам дентрітной солі
  • 5 мл ефірної або ароматичної олії, нейтрального для шкіри
  • 3-5 крапель рідкого водорозчинного барвника (за бажанням)

 

Послідовність приготування:

1. Змішайте соду, лимонну кислоту і сіль Мертвого моря в скляній чаші або ємності з нержавіючої сталі. Відставте в бік.
2. В окремій скляній ємності відміряйте дендритну сіль. Додайте ефірні/ароматичні масла і барвник, добре перемішайте. Тепер додайте дендритну сіль до суміші соди і кислоти, добре змішайте.
3. Запакуйте у пластиковий герметичний контейнер

Заходи безпеки:

Не використовуйте скляну тару для зберігання солі. Вологість може викликати хімічну реакцію (шипіння) між харчовою содою і лимонною кислотою, від чого скло може тріснути. Також не користуйтеся залізними кришками, тому що сіль і кислота можуть призвести до корозії заліза.

Оригінал

Додати коментар


Оновити