Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Рецепти Мило з мильної основи Апельсинове мило-скраб для тіла з люфою і олією обліпихи

Апельсинове мило-скраб для тіла з люфою і олією обліпихи


Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Розтопити , додати масло обліпихи, ефірну олію апельсина додавати в самому кінці.

Очистити цедру з апельсинів і нарізати її кубиками. З двох апельсинів видавити сік і пропустити через дрібне сито. Розтопити мильну основу на водяній бані, додати апельсиновий сік, аромамасла і трохи барвника. На дно приготовленої форми поміщаємо люфу (якщо люфа дуже жорстка, то попередньо відварити її), а зверху залити отриманим милом і даємо висохнути. Залишити на ніч охолонути, потім дістати із форми й нарізати ножем на порційні шматочки (ніж потрібен великий і гострий, тому що люфа непросто прорізається і буде потрібно прикласти деякі зусилля).

Додати коментар

Захисний код
Оновити