Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Рецепти Мило з мильної основи Сірожино-пірожино

Мило

Сірожино-Пірожино

Для тих, хто хоче спробувати зробити гліцеринове мило: насправді це дуже просто і, напевно, кращий спосіб виготовлення мила спільно з дітьми. Вам просто потрібно купити гліцеринову основу (існує два типи - біла і прозора) і розплавити потрібний шматок на паровій бані або в мікрохвильовій печі протягом декількох секунд. Потім додати барвники, запашки та інші компоненти на ваш вибір, залити у форми, дочекатися затвердіння, - і ваше мило готово!

Якщо ви хочете зробити таке ж мило, як на фото, вам знадобляться силіконові форми для міні-кексів чи шоколаду. У них треба залити прозору основу для мила, змішану з какао-порошком. Залиште до застигання, вийміть з форм, і у вас вийде нижня частина мильних "тістечок". Щоб зробити верхню частину, вам потрібно розплавити білу основу для мила, додати трохи червоного барвника і полуничної запашки, потім додати кукурудзяний крохмаль для загущення і добре збити міксером. Все це вам потрібно буде зробити, поки мило знаходиться на паровій бані, інакше воно швидко затвердіє. Коли суміш готова, вилийте її в кондитерський мішок і прикрасьте "кошички", так якщо б ви робили тістечка. Зверху можна посипати цукром, щоб добитися більшої реалістичності. Виглядає дуже апетитно, чи не так?

Додати коментар


Оновити