Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Рецепти Мило з мильної основи Торт із мила

Торт із мила

Обгорнули поліетиленовою плівкою три круглі формочки (тут три формочки для пирога).

Готуємо мило (по можливості, біле), частина з нього фарбуємо какао і додаємо кмин та імбир.

Перемішуємо з однією столовою подрібнених лісових горіхів (як пілінг).

Отриману суміш розділити на три формочки.

Другу третину суміші офарблюємо діоксидом титану. Білу мильну суміш розподіляємо поверх коричневою.

Шари заливаються простіше, якщо мило рідке, і перед тим, як вливати їх у форму, додаємо пару крапель рому. Таким чином, суміш швидше застигає у формі, і ми додаємо наступний шар, який не осяде.

Це «вершки». Частину офарблюємо барвником або морквяним маслом, щоб отримати помаранчевий колір. Потім зливаємо помаранчеве мило на шар «вершків».

Потім за допомогою кондитерського мішка ми приготуємо з білого, злегка затверділого мила «трояндочки» на поверхні нашого мильного торта. Залежно від ступеня твердості милa це може вийти краще або гірше. У необхідних випадках його можна згладити водою.


Поки мило м'яке, на «трояндочки» можна додати шматочки шоколадного мила.

Нарізаємо мило як торт. І пахне воно як випічка!






Додати коментар

Захисний код
Оновити