Новинки

"Ведмедики барні" 2шт.

9.00 грн.
Опис товару:Силіконова форма "Бомбочки" - 6 формочок. 1 планшет = 6шт. формочок.Використовується для...

Детальніше...

Емолент LANOL 1688(Cetearyl octanoate) (25 мл.)

20.00 грн.
NCI: Cetearyl octanoate Виробник: Франція Зовнішній вигляд: рідина, не жирний, не липкий. Дозуван...

Детальніше...

Емульгатор Montanov* 68 (10г.)

12.00 грн.
Емульгатор Montanov - ПАР нового покоління з "зеленим" іміджем - неіоногенний емульгатор на основі а...

Детальніше...

Запашка "Flower Bridge" (15мл.)

19.00 грн.
Смачний, квітковий, тонкий аромат.

Детальніше...

Запашка "Болгарська троянда" (25мл.)

14.00 грн.
Запашний аромат болгарської троянди подарує Вам відчуття ніжності і чуттєвості, додасть до Вашого об...

Детальніше...

Мішечок з органзи святковий (1 шт)

1.30 грн.
Розмір - 12*9 см. Колір - синій з золотими розами

Детальніше...

Мішечок з органзи святковий (1 шт)

1.60 грн.
Розмір - 15*10 см. Колір - синій з золотими розами

Детальніше...

Мішечок з органзи синій (1шт.)

1.50 грн.
Розмір - 15*10 см.Колір - синій

Детальніше...

Форма для бомбочок для ванни Кругла середня

24.00 грн.
Діаметр  60ммРобоча температура: +5 .. +70 °С

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Пошук на сайті
Логін
mylo.lviv.ua Магазин Фруктові пудри, спеції Пудра Кориці
Версія для друку
Пудра КардамонуПудра Ягід Малини

Пудра Кориці

 ( mylo.lviv.ua )

Показати велике зображення


3.00 грн.


Кориця в основному відома як пряність або добавка до солодкого. Але це ще не всі корисні якості кориці, яка також має лікувальні властивості. Вона може виявитися корисною при різних проблемах зі здоров'ям, таких як цукровий діабет, застуда або порушення травлення.

Кориця - дерево родини лаврових, висота її сягає 18 метрів. З кори цього дерева спрадавна  отримували спеції. Секрет приготування спецій тримався торгівцями в найсуворішому секреті. Існує чотири різновиди кориці, але цейлонський вид, мабуть, найпопулярніший. У далекі часи цілющі властивості кориці були відомі в основному на території Південно-Східної Азії - в Китаї, Шрі-Ланці, Індонезії та Цейлоні.

У традиційній китайській медицині кориця використовувалася при простудних захворюваннях, метеоризмі, нудоті, діареї та хворобливих менструаціях. Вона також застосовувалася для поліпшення Ці, й особливо корисна для тих, хто відчуває жар у верхній частині тіла, але має холодні ноги. В Аюрведі кориця розглядалася як засіб для лікування діабету.

Кориця дійсно може знизити рівень цукру в крові, що вже підтверджено недавніми дослідженнями вчених. У 2003 році в медичному журналі Diabetes Care було опубліковано статтю про гіпоглікемічні властивості кориці. У дослідженні пацієнтам із цукровим діабетом 2 типу давали таблетки кориці в дозах 1, 3 та 6 г щодня.

Після 40 днів лікування, у всіх трьох групах пацієнтів спостерігалося зниження рівня глюкози в крові натще на 18 - 29%, тригліцеридів на 23 - 30% і загального холестерину на 12 - 26%.

Крім цього попередні дослідження на тваринах показали, що кориця має антибактеріальні та протигрибкові властивості. Зокрема вона активна відносно Candida Albicans, що викликає молочницю, і Helicobacter Pylori, які викликають виразкову хворобу, повідомляє about.com.

Якщо Ви хочете використовувати цілющі властивості кориці, то ось рецепт хорошого чаю. Візьміть порошкову корицю та мед у пропорціях 1:2. Насипте корицю в склянку, залийте гарячою кип'яченою водою і залиште на півгодини настоюватися. Потім, коли настій охолоне, додайте мед, і поставте в холодильник до ранку. Ваш цілющий чай на наступний день готовий. Перед сніданком випийте половину, а другу половину склянки треба вжити перед сном.

Кориця проти діабету.
В традиційній китайській медицині кориця належить до списку 50 основних лікувальних рослин. І це не дивно - вченими доказано, що вживання 0,5 чайної ложки кориці допомагає засвоювати цукор більш єфективно. Окрім того, щоденне вживання спеції знижує рівень цукру у крові, (особливо це стосується діабетиків 2 типу), рівень тригліцеридів, "шкідливого" холестерину та артеріальний тиск.
корица

Кориця проти ожиріння. Кориця незамінний помічник в раціоні тих, хто "сидить" на дієті, адже відомо, що високій рівень цукру у крові призводить до утворення нових жирових відкладень.

Кориця проти хвороби "непереносимості". Окрім вищевказаних властивостей, кориця має також антибактеріальний та протигрибковий ефект. Ось чому саме вона здатна знищувати бактерії, що викликають карієс та поганий запах з рота.

Кориця проти раку товстої кишки. Палички кориці, окрім цінних дієтичних волокон мають ще один досить важливий дял людського організму мікроелемент - кальцій. Саме він сприяє попередженню раку товстої кишки. А відбувається це наступним чином: кальцій та волокна зв'язують солі жовчних кислот і виводять їх з організму, тим самим, зберігаючи товсту кишку від шкоди, яку можуть заподіяти такі солі.
палочки корицы

Кориця проти грипу. Чого тільки не придумує людство для зняття перших ознак нежиті та кашлю. Здається, що народних засобів вже стільки, що на грип захворіти просто-напросто нереально. Однак, якщо по шавлію та молоко потрібно бігти в аптеку, а квітки звіробою взагалі іноді знайти досить важко, кориця - це один з тих інгрідієнтів, який завжди під рукою. Лишилося лише знайти імбир, а потім змішати в рівних пропорціях з корицею і додати в чай. Кращого зігріваючого засобу ви не знайдете ніде.

Кориця проти сонливості за кермом. Цікаві дослідження провів Брайян Роденбуш та його студенти, які довели, що м'ята та кориця допомагають людині підбадьоритися. Запахи м'яти та кориці підвищують концентрацію уваги водія та знімають втому при довготривалих поїздках. Альдегіди саме цих рослин стимулюють нервову систему, покращують мотивацію, працездатність та знімають втому спортсменів і службовців.
пряность корица

Кориця проти отруєння. Єфірні масла, що містяться в кориці, є не лише вдалим доповненням у косметології. Антисептична дія такого масла в тропічних країнах вважається по-справжньому унікальною, адже вона допомагає попередити харчові отруєння та неперетравлення їжі.

Не слід забувати й про те, що кориця просто незамінна при приготуванні кулінарних рецептів. Її додають не лише у солодкі, але й у м'ясні та рибні страви, каші та десерти, чай та каву.


: