Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Властивості масел/сухоцвітів Ефірні масла Моркви

Ефірне масло Насіння моркви


Покращує колір обличчя, тонізує, омолоджує шкіру, роблячи її більш еластичною. Сприяє гарній, рівній засмазі, без опіків.
Лікувальні властивості:Відновлює, зміцнює психіку, знімає стрес, додає впевненості, життєлюбність.
Масло "сонця" притягує сонячні промені, сприяє гарному рівній засмазі, без опіків.
Ефірне масло з насіння моркви - прекрасний засіб для догляду за будь-яким типом шкіри. Пом'якшує суху, зневоднену шкіру; відновлює в'яне, втомлену шкіру, розгладжує зморшки, підвищує еластичність шкіри. Захищає, очищає, живить, омолоджує, відновлює шкіру. Сприяє росту волосся.
Компреси з цієї олії ефективні при будь-яких шкірних захворюваннях.
Використовується при куперозу, розація, різних дематітах, вугрової хвороби, псоріазі, володіє антисептичними властивостями, відновлює базальний шар шкіри. Має прекрасні загоюючі якості. Використовується при лікуванні різних пошкоджень шкіри - шрамів, рубців, посткане. Застосовується при наривах, порізах, опіках, шрамах (прикладати лише на уражену ділянку).
Складники:Містить:
- геранілацетат (60%)
- гераніол (12-14%)
- альфа- і бета-пінен
- лімонен
- гераніол
- цитраль
- каротол
- азарон
- камфен
- сабіне тощо
Протипоказання:Не використовувати при вагітності (стимулює менструації). При внутрішньому застосуванні необхідно проконсультуватися з фахівцем. Перед застосуванням проводити пробу на переносимість. Не рекомендується вживати при запаленні тонкої кишки, загостренні виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки.
Поєднання:Касія, мімоза, кедр, герань, лаванда, роза, сандал, ветівер, кедр, а також цитрусовими і пряними маслами.
Запах:
Солодкуватий земляний аромат
Ноти аромату:
Нижня нота
Синоніми:
Daucus carota (лат.)


Додати коментар

Захисний код
Оновити