Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Властивості масел/сухоцвітів

Даний розділ у процесі розробки. Вибачаємося за тимчасові незручності.




Базові олії

Базові олії є унікальними і незамінними засобами по догляду за шкірою, які насичують її необхідними вітамінами та мінералами. Являються основами (масляними) для ефірних олій. Можливе використання в чистому вигляді.
Перелік олій: Абрикосова, Авокадо, Виноградних кісточок, Жожоба, Кешью ... інші (35)




Сухоцвіти

Сухоцвіти - це засушені різноманітні дрібні рослини, насіння та квіти. В них збережені всі корисні властивості рослин, завдяки чому можна використовувати  їх при лікуванні, для приготування чаю, створенні дизайну.

Детальніше...




Ефірні олії

Ефірні олії — рідкі ароматні речовини, які можна одержати з рослин шляхом дистиляції, пресування. Добре розчиняються у жирних оліях, бензині, ефірі тощо, погано у воді. Використовуються при аромотерапії, в косметиці та парфумерії, медицині.

Перелік олій: Анісу, Бергамоту, Жасмину, Іланг-ілангу, Лайму, Неролі, Пачулі ... інші (46)




Лікування ефірними маслами

Ефірні олії приносять реальну користь для шкіри, кровоносної системи, допомагаю в загоєнні ран, усувають сухості. В чистому вигляді не використовуюються, оскільки можливе роздратування шкіри.

Детальніше...




Методи використання ефірних масел

Область застосування ефірних олій майже безмежна. Переважно ефірні олії додають до базового (жирного) масла, та можна використовувати в деяких випадках як самостійний засіб.

Детальніше...


Додати коментар

Захисний код
Оновити