Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Властивості масел/сухоцвітів Ефірні масла Іланг-Ілангу

Ефірне масло Іланг-ілангу

Ефірне масло є антисептичним, стимулює статеву активність (афродізіак), заспокійливо стимулює нервову систему - антидепресант: знімає відчуття страху та занепокоєння, покращує сон.
Лікувальні властивості: Володіє сильним антидепресивним, протисудомним, антисептичним, тонізуючим ефектом. Нормалізує артеріальний тиск. Зменшує (знімає), головний біль. Нормалізує менструальний цикл. Допомагає при аритмії, ішемічній хворобі серця. Стимулює сексуальну активність. Регулює роботу сальних залоз. Ефективна при проблемній та жирній шкірі, укусах комах.
Перешкоджає передчасному старінню шкіри. Омолоджує, зволожує шкіру. Застосовується при лікуванні вугрової висипки, екземах і дерматозах. Зміцнює волосся і нігті.
Позбавляє від відчуття страху та занепокоєння. Знімає емоційну напругу. Допомагає проти нервозності, гнівливості і дратівливості. Викликає почуття любові і безтурботності. Утихомирює.
Складники: Містить:
- ліналоол
- гераніол
- геранілацетат
- каріофіллен
- гумулен
- гермакрен D
- альфа-фарнезен
- кадинен
- альфа-муурол
- альфа-кадінол
- фарнезол
- фарнезілацетат
- пара-крезілметіловий ефір
- бензилбензоат
- бензілацетат
- бензілсаліцілат
- пренілацетат
Протипоказання: Надмірне застосування іноді викликає головний біль і нудоту. Можливе подразнення чутливої шкіри, тому масло не слід застосовувати при запаленій шкірі і дерматиті. Не застосовувати дітям до 12 років. Не використовувати під час вагітності. Масло не рекомендують гіпотонікам. Передозування може викликати нудоту, головний біль, іноді алергічну реакцію. Щоб уникнути цього слід до 3 капель іланг-ілангу додавати 2 каплі олії лимона.
Поєднання:
Апельсин, бергамот, грейпфрут, жасмин, лаванда, лимон, меліса лікарська, неролі, пачулі, троянда, рожеве дерево, сандалове дерево, цитронелла.
Запах:
Солодкий, глибокий теплий аромат
Ноти аромату:
Нижня нота
Синоніми:
Cananga odorata (лат.)


Додати коментар

Захисний код
Оновити