Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Рецепти Мило з мильної основи Суші-роли

Мило суші-роли

Для цього мила вам знадобляться спеціальні круглі форми, які можна купити в супермаркеті (на фото - форми для льоду). Якщо ж придбати їх можливості немає, ви можете скористатися звичайними круглими формами, а потім вирізати середину ножем.


Спочатку розтопіть білу основу для мила та додайте запашки, потім залийте у форми. Не забудьте побризкати поверхню спиртом. Поки біле мило твердне, почніть плавити прозору гліцеринові основу. Коли мило затвердіє, вийміть його з форм і покладіть на тарілку або тверду поверхню.

Коли прозора основа розплавилася, додайте барвник і парфумерну запашку. Підберіть запашку, яка буде поєднуватися з запахом "рисової" частини (можна використовувати зелений чай). Якщо ви переллєте забарвлене мило, не хвилюйтеся! Непотрібну частину можна зрізати ножем або навіть розрізати шматок мила навпіл, щоб отримати більше ролів. Побризкайте спиртом також і кольорову частину, щоб уникнути утворення бульбашок на поверхні.

А тепер приступимо до виготовлення пластичного мила! Додайте 10% гліцерину до розплавленої основи і зафарбуйте в потрібний вам колір. Можна взяти трохи зеленого та чорного барвника. Використовуйте близько 90 г мила і, відповідно, 9 г гліцерину. Добре змішайте мило з фарбниками і ароматом, а потім залийте у силіконову форму для випічки. Можна використовувати кілька пластмасових тарілок. Не забудьте побризкати поверхню спиртом!

Як дізнатися скільки мила вам знадобиться, щоб звернути суші? Пам'ятайте уроки геометрії? Якщо діаметр нашого ролу дорівнює 3 см, значить нам потрібен шматок "водорості" завдовжки не менше 9,5 см і 2,5 см завширшки. По можливості, використовуйте довгий контейнер. Можна попробувати використати деко, покритий пергаментом, і вийшло добре.

Коли пластичне мило затвердіє ( від 5 до 7 хвилин) - його можна дістати з форми і нарізати. Прикладіть шматок мильної водорості до ролу і через деякий час обережно загніть його і прикріпіть його до білої частини за допомогою прозорого мила. Як ви можете бачити на фото, використано занадто багато прозорого мила, а шар темно-зеленого кольору вийшов дуже товстим.

Спробуйте використовувати інші кольори. Як бачите, жовтий колір не вийшов таким яскравим, як хотілось би - радимо додати до нього трохи персикового або оранжевого - але зелений колір вийшов дуже вдалим. Зелена частина не ароматизована, оскільки у мила і так був вже досить сильний запах.

Додати коментар


Оновити