Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Рецепти Мило з мильної основи Мило "Сніжинка"
Мило «Сніжинка»



Інгредієнти:

      Спосіб приготування:

      1. Розплавте 200 г прозорої основи в мікрохвильовій печі (близько 1 хвилини). Додайте приблизно 1/4 ч.л. глітеру.
      2. Розплавте біля 50 г прозорої основи. Додайте 1/4 ч.л. білой міки. Мило повинне бути більш матове.
      3. Залийте прозору основу з глітером у форму і побризкайте спиртом.
      4. Залийте мило з мікою тонкими вертикальними і горизонтальними смугами на відстані близько 2,5 см один від одного. Мило не повинно бути занадто гарячим, щоб не розплавити нижній шар.
      5. За допомогою дерев'яної зубочистки зробіть свірли, почавши з одного кута і повільно рухаючись по діагоналі. На мило швидко утворюється плівка, тому працюйте як можна швидше. Не хвилюйтеся, свірли вийдуть ідеальними в будь-якому разі! Якщо утворилися бульбашки повітря, збризніть їх спиртом. Залиште мило при кімнатній температурі на 20 хвилин.

      6. Тепер прийшов час другого шару! Розплавте решту прозорої основи протягом 2,5-3 хвилин.
      7. Додайте 10 крапель барвника і 1/4 ч.л. міки. Блакитного барвника можна додати менше, але нам потрібно зробити другий шар темнішим, щоб він контрастував зі свірлами. Додайте 6-8 мл запашки.

      8. Добре побризкайте перший шар спиртом і залийте шар блакитного мила. Важливо, щоб воно не було дуже гарячим. Виміряйте температуру термометром: вона повинна бути нижче 50С. Залиште на 20 хвилин.
      9. Мило готове до нарізки! Дістаньте його з форми і покладіть на стіл стороною з свірлами вгору.
      10. Виріжте 4 сніжинки, натискаючи на всі кути різака, поки він повністю не зануриться в мило.

      11. За допомогою маленького фігурного різака з набору зробіть у сніжинці 6 вирізів. Потрібно, щоб вирізи на протилежних сторонах знаходилися на одному рівні. Використовуйте зубочистку, щоб очистити різак від маленьких налиплих шматочків мила.

      12. Тепер потрібно заповнити вирізи білим милом. Спочатку покладіть шматок мила свірлами вгору на харчову плівку і злегка притисніть його. Нам потрібно, щоб низ сніжинки щільно прилягав до плівки і мило не витекло.
      13. Розтопіть половинку білої мильної основи. Злегка збризніть сніжинку спиртом.
      14. Тримайте напоготові чашку з гарячою водою. За допомогою піпетки заповніть отвори милом. Якщо мило потрапило на свірли, просто зітріть його пальцем, поки воно рідке. Промийте піпетку гарячою водою.


      15. Побризкайте спиртом, щоб прибрати повітряні бульбашки.

      Мило готово! Воно виглядає дивовижно, як спереду, так і ззаду!





      Додати коментар

      Захисний код
      Оновити