Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Рецепти Мило з мильної основи Гарбузове мило з люфою

Гарбузове мило з люфою



Склад:
прозора мильна основа
біла основа для мила
люфа
2 форми одна більша за іншу в діаметрі приблизно на 0,5 см
мак
ароматизатор кавуновий чи будь-яке ефірне масло, яке вам сподобається
барвники червоний і зелений
будь-яке жирне масло

Спосіб приготування:
Нарізаємо і відмочуємо люфу в окропі. Добре віджимаємо, розправляємо.
Розміщуємо її в меншу по діаметру форму.




Плавимо прозору основу, додаємо червоний барвник, мак кондитерський. Постійно помішуєм, бо мак осідає. І заливаємо основу в самий останній момент, коли вона придбала в'язку консистенцію. Інакше мак осяде на дно форми.



Після застигання виймаємо. Розміщуємо нашу заготовку у форму більшу за діаметром. Тут я використовувала пивний пластиковий стакан.



Плавимо білу основу, додаємо зелений барвник, ароматизатор, масла, які побажаємо.



Акуратно виливаємо на нашу заготовку. Так виглядає дно.



Виймаємо з стаканчика та нарізаємо.

Додати коментар

Захисний код
Оновити