Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Рецепти Мило з мильної основи Вівсяне

Вівсяне мило з основи

Якщо ви хочете навчитися робити вівсяне мило, ви можете слідувати цією простою інструкцією. Вівсяне мило цінується за його чистий, свіжий запах і здатність зволожувати шкіру. Вівсянка володіє заспокійливою властивістю, тому таке мило послужить відмінним подарунком подрузі із сухою шкірою або екземою. Навчившись одного разу робити мило своїми руками, ви виявите, що у вас з'явилася можливість створювати гарні подарунки для ваших близьких і знайомих.

Інгредієнти:
- 250 г. білої основи для мила
- 250 г. прозорої основи для мила
- 30 г. меленої вівсянки
- Запашка на вибір



Спосіб приготування:

1. Розплавте на паровій бані основу для мила на середньому або повільному вогні (не вище 50 ? С), час від часу помішуючи. Коли основи добре змішаються і досягнуть потрібної температури, зніміть мило з вогню.
2. Додайте запашки. Вам потрібно підібрати запах, схожий на вівсяну муку, молоко, мед, ваніль, корицю або бавовна. Обережно перемішайте основу з ароматом.
3. Накрийте мило кришкою і залиште на декілька хвилин.
4. Додайте барвник, якщо хочете. Використовуйте харчові барвники, які надовго зберігають свій колір і є безпечними.
5. Залийте мило у форми і побризкайте спиртом. Спирт перешкоджає утворенню бульбашок на поверхні.
6. Залиште мило на ніч. Вийміть його з форм і загорніть у целофан, прикрасивши стрічкою або сухими квітами.



Додати коментар

Захисний код
Оновити