Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Рецепти Сіль, бомбочки, праліне тощо Бомбочка "Апельсин з корицею"

Бомбочка "Апельсин з корицею"

Інгредієнти:

450 г питної соди
300 г лимонної кислоти
150 г кукурудзяного крохмалю
10 г сухого молока
30 капель олії солодкого апельсина
20 капель олії мандарина
10 капель олії кориці
5 г коричного порошку
5 г паростків пшениці
5 г куркуми

Спосіб приготування:


1. Просійте разом питну соду, лимонну кислоту, кукурудзяний крохмаль і сухе молоко у велику миску.
2. Повільно і рівномірно розбризкайте невелику кількість ефірних масел, ретельно перемішуйте в процесі.
3. Поділіть суміш на три частини і змішайте корицю та паростки пшениці з однією третиною, куркуму з іншою частиною, а останню третину залиште.
4. Почергово заповнюйте форми різними сумішами, щільно їх утрамбовувавши. Якщо ви використовуєте круглу форму, щільно стисніть половинки і закріпіть затискачами.
5. Залиште на 3-4 години просушитися, розкрутіть форми і вийміть. Зберігайте кульки в прохолодному сухому місці і використовуйте мінімум через 24 години або як тільки вони повністю будуть тверді і просохнуть.

Додати коментар

Захисний код
Оновити