Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Корисні статті Як працювати з мильною основою
Мильна основа - ідеальний продукт для виготовлення мила ручної роботи в домашніх умовах.

До складу мильної основи входять рослинні жири, луг, вода і гліцерин. Мильна основа (яку Ви можете купити в нашому магазині) повністю готова до використання і безпечна для щоденного застосування.

Основні два види мильної основи: біла і прозора.

Прозора основа - хороша для виготовлення мила з різними добавками, вкрапленнями, візерунками, так як їх добре видно. Також вона просто необхідна для рецептів "мило в милі" і для отримання темних і насичених відтінків.

Біла основа - на відміну від прозорої, дає менш яскраві кольори, тому що в ній міститься косметичний барвник Діоксид титану, який "замутняє" і приглушує кольорові барвники. Однак вона буде потрібна Вам для створення ефектного "листкового мила", а також для отримання ніжних пастельних тонів в однотонному милі. Зробити білу основу можна самому, купивши Діоксид титану і додавши його у прозору основу. Для цього не забудьте попередньо розвести Діоксид в окремому посуді з невеликою кількістю масла і тільки після отримання однорідної маси, додайте його в мильну основу.

Перед тим як приступати до роботи з основою визначтеся з рецептом майбутнього мила: підберіть барвники, ароматизатор, ефірні та базові масла, які будете використовувати для мила. Підберіть і приготуйте форму, організуйте робоче місце. Тільки після цього можна приступати до розм'якшення основи:

   1. Поріжте основу на невеликі кубики (1,5 - 2 см)
   2. Помістіть кубики в скляний посуд (можна використовувати також пластиковий посуд, яка витримує нагрівання в мікрохвильовій печі)
   3. Розігрійте основу в мікрохвильовій печі або на водяній бані до температури 60-65 градусів за Цельсієм
   4. Поки основа знаходиться в рідкому стані додайте інгредієнти за рецептом
   5. Залийте мильну основу в приготовану форму, заздалегідь збризнувши її спиртом (щоб не було пухирців)
   6. Бризніть спиртом (використовуйте флакон з дрібним пульверизатором) на поверхню мила, відразу після того, як залили його у форму. Бульбашки на поверхні зникнуть прямо у Вас на очах
   7. Через 30-40 хвилин Ваше мило можна діставати з силіконової форми і через 1-2 години з пластикової

Увага!

    * Намагайтеся не перегрівати основу і особливо не доводити її до кипіння - це призводить до її висихання (випаровується вода) і до утворення пінки (від неї дуже важко потім позбутися)
    * Намагайтеся не змішувати основи різних виробників в одному милі. Різні за складом вони можуть відшаровуватися і погано перемішуватися
    * Все, що ви додаєте в мильну основу, знижує мілкість готового мила, тому дотримуйтесь рекомендацій з дозування!
    * Все, що колись росло (трави, ягоди, чай, шматочки фруктів) з часом темніє в милі і може виглядати не дуже гарно (хоча деякі рецепти на це і розраховані !!!). Пам'ятайте про це, вибираючи сухоцвіти, фрукти для вашого мила.
    * Якщо мило не використовується, не залишайте його неупакованим - воно може з часом висохнути і втратити аромат. Для пакування підійде звичайна харчова плівка

Вдалих Вам рецептів!

Додати коментар

Захисний код
Оновити