Новинки

Маленька коробочка

7.00 грн.
Розмір: 70мм*70мм, висота- 30мм

Детальніше...

Коробочка футляр

Розмір: 220мм*75мм, висота - 80мм. Внутрішній розмір : 200мм*70мм, высота - 75мм

Детальніше...

Концентрат рослинної ДНК паростків пшениці 25мл.

20.00 грн.
Склад: вода очищена, гліцерин, концентрат рослинної ДНК паростків пшениці, консервант феноксіетанол ...

Детальніше...

Активуюча альгінатна маска (альгинатная) 30г.

37.00 грн.
Країна виробник Франція. Опис зовнышнього виду: дрібнодисперсний порошок Зовнішній вигляд розчину: м...

Детальніше...

Відбілююча альгінатгна маска (альгинатная) 30г.

37.00 грн.
Країна виробник Франція. Опис зовнышнього виду: дрібнодисперсний порошок Зовнішній вигляд розчину: м...

Детальніше...

Концентрат Алоє Вера (10мл.)

12.00 грн.
Алое-вера концентрат 10:1 INCI: Aloe Barbadensis Leaf Juice рН 4,5 Отримання: загущення соку листя а...

Детальніше...

Йогурта концентрат (25мл.)

20.00 грн.
Йогурт-концентратСклад: вода очищена, гліцерин, йогурт-концентрат чистих культур молочнокислих бакте...

Детальніше...

Колаген (25мл.)

28.00 грн.
КолагенINCI: CollagenСклад: вода очищена, гліцерин, 5% розчин колагену риб, консервант феноксіетанол...

Детальніше...

Бета-глюкан від 25мл.

34.00 грн.
Бета-глюканСклад: вода очищена, 5% -ний водний розчин β-глюкана з вівса, гліцерин рН 5,23Бета-глюкан...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Магазин Базові масла (олії) Тверді базові масла (баттери) Пальмове масло, рафіноване (від 250г.)
Версія для друку
Палочка скляна (1шт.)Пальмоядрова олія (від 250г.)


Показати велике зображення


Пальмове масло, рафіноване (від 250г.)

Ціна за (250г.): 20.00 грн.

Задайте питання з цього товару

Латинська назва: Elaeis Guineensis

Синоніми: Олійна пальма, Елейс гвінейський, Palm oil
Родина Пальмові (Arecaceae)

Опис: однодомна рослина з суцвіттями з одностатевих квіток; зацвітає на 4-5-му році життя. Стовбури до 20-30 м заввишки (в культурі 10-15 м). Листя перисті, довжиною до 6-7 м. Одна кисть складається з 600-800 маточкових квіток і при дозріванні плодів (кістянка завбільшки зі сливу) важить 25-50 кг. Соковитий біляплідник містить до 70% пальмової олії. У насінні міститься до 26% так званого ядропальмового масла, використовуваного в їжу і для виробництва маргарину. Головки плодів, з яких роблять масло, покриті гострими шипами.
Плоди пальм ростуть великими гронами, і кількість плодів у цих гронах іноді можуть досягати 2000.
Батьківщина - західна частина Екваторіальної Африки. Культивують в екваторіальних країнах (Малайзія, Індонезія, Нігерія), добуваючи з біляплідника т. з. пальмове масло, а з насіння - пальмоядрове масло. Використовується місцевим населенням в їжу і як мастило.

Метод отримання: Олію отримують з м'якоті (копри) плодів олійної пальми. У плодах міститься пальми близько 22% жирного масла.
Зібрані плоди ставлять на 3-4 дні для ферментації. Відокремлюють м'якоть від ядер, копра піддають термічній стерилізації протягом 1 години. Після охолодження її пресують на експеллер-пресах. Отримана рідина на 1 / 3 складається з пальмової олії. Олію відокремлюють від води, супутніх речовин і домішок центрифугуванням, причому найкращий результат досягається при попередньому підігріві суміші до 100С.
Нерафінована олія - червоно-оранжевого кольору, багата каротиноїдами і пальмітиновою кислотою; твердне при температурі нижче 30 ° С.

Запах: без побічних запахів


Смак м'який, ніжний смак, без сторонніх присмаків і згірклого


Колір білий з легким кремовим відтінком


Температура плавлення: 36-39°C


Перекисне число: 0,1 мекв / кг

Орієнтовний хімічний склад:
Лінолева кислота - 4 - 10%
Олеїнова кислота - 35 - 40%
Пальмітинова кислота - 40-50%
Також в незначних кількостях міститься - лаурінова, мірістінова, стеаринова, арахінова і деякі інші жирні кислоти.
Олія стійке до окислення.

Використання:
Після соєвої олії, пальмова найпоширеніша рослинна олія в світі.
У 17 столітті англійці використовували пальмову олію як ліки і крем для рук ("The world Book Encyclopedia").
* Застосовується в кондитерській промисловості для виробництва борошняних виробів, кремових прошарків, начинок і.т.д; у молочній промисловості як часткова заміна молочного жиру при виробництві комбінованих продуктів; в олійно-жировій промисловості при виробництві маргарину, спредів, шортенінг; застосовується також як фритюрний жир.
* Використовуються в косметичній та фармацевтичній промисловості
* Пом'якшує і захищає шкіру
* Стабілізує і структурує емульсії
* Застосовується при виготовленні мила, пральних порошків і свічок.



Країна виробник: Малайзія. Термін придатності 02.2017, при правильному зберіганні масла його термін зберігання може бути довшим - до 6 місяців.
Доступність

Зазвичай доставляється протягом:



:




Востаннє змінено: неділя, 17 січень 2016 21:23