Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Масло ши (карите), нерафіноване 25г.

20.00 грн.
Масло Ши - здавна застосовується в догляді за шкірою обличчя і тіла, тому що володіє унікальними при...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Гідролізат перлин 50мл.

17.00 грн.
Гідролізат перлин містить в собі білки, амінокислоти, солі. Активно впливає на синтез колагенових во...

Детальніше...

Баночка пластикова 90мл.

5.50 грн.
Баночка косметична для декоративної косметики.Об'єм - 90мл.Колір - прозорий.Колір кришечки - білий.

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

Актив Voluform (5г.)

120.00 грн.
INCI: Palmitoyl isoleucineОпис: Похідна изолейцина (lipoaminoacid) - певна молекула з високою чистот...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Рецепти Мило з мильної основи "Золоте" мило

Мило-скраб для тіла "Вівсянка з медом і вершками"

Інгредієнти:



Спосіб приготування:

Розплавити прозору мильну основу, додати 1/2 чайної ложки олії обліпихи, розмішати, перелити в невелику форму витягнутої прямокутної форми. Дати трохи охолонути і поставити в морозилку. У цей час розтопити білу мильну основу, додати в неї вівсянку (близько 20г), вершки (2 ст.л.),ванільний цукор (щіпочку) мед (2 ч.л.) і масло ши (2 ч.л). Дістати з морозилки помаранчеве мильце і нарізати його картоплечисткою, в результаті чого виходять спіральки, які потім по черзі шарами викладаємо у форму і заливаємо білою основою з вівсянкою. Зверху можна посипати залишками меленої вівсянки. Залишити на ніч остигати, а вранці нарізати великим гострим ножем.

Додати коментар


Оновити