INCI: Caprylic / Capric Triglyceride
Тригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що отримується з кокосового масла. Найбільш поширене використання - емолент (пом'якшення, загоєння шкіри) з дуже швидким проникненням в шкіру. Крім того, часто використовується для диспергування вітамінів. Це дуже популярний компонент багатьох засобів по догляду за шкірою і мила.
Тригліцериди каприлової і капринової кислот - очищені тригліцериди із середньою довжиною ланцюга. Вони дуже стійкі до окислення, їх реальний термін зберігання в цілому не визначений і не має обмежень. Вони абсолютно не змінюють смаку, запаху та кольору.
Використання: Тригліцериди каприлової і капринової кислот - поширений емолент і дуже популярний розчинник для вітамінів. Вони часто використовуються при виробництві мила як пережиривающие добавка. Чудовий низковязкую емолент, який залишає м'яке нежирне відчуття на шкірі, покращує розподіляється кремів і лосьйонів, чудовий засіб доставки / розчинник для ліпофільних активів і УФ-фільтрів (покращує їх ефективність) Широко поширений як емолент в "oil-free" продуктах, що не окислюється компонент жирної фази в засобах для догляду за шкірою, волоссям, в декоративній косметиці.
Переваги: Одна з переваг Тригліцеридів каприлової і капринової кислот полягає в тому, що це абсолютно нежирний продукт, іммеющій дуже леегкую текстуру. Вони дуже швидко вбираються, прекрасно сумісні зі шкірою, не дратують чутливу шкіру. Чи не оставляяют видимих жирних слідів на шкірі. Завдяки своєму тривалого терміну зберігання, вони не вимагають спеціальних умов зберігання чи обробки, крім зберігання в сухому прохолодному місці.
Зовнішній вигляд: Прозора масляна рідина без запаху.
Нерозчинні у воді, змішуються з маслами.
Рекомендований відсоток використання: 5-50%, до 100% Перекладач Google для компаній:Translator ToolkitІнструмент перекладу веб-сайтів
|