Бомбочка "Апельсин з корицею"
Бомбочка "Апельсин з корицею"
Інгредієнти:450 г питної соди
300 г лимонної кислоти
150 г кукурудзяного крохмалю
10 г сухого молока
30 капель олії солодкого апельсина
20 капель олії мандарина
10 капель олії кориці
5 г коричного порошку
5 г паростків пшениці
5 г куркуми
Спосіб приготування:
1. Просійте разом питну соду, лимонну кислоту, кукурудзяний крохмаль і сухе молоко у велику миску.
2. Повільно і рівномірно розбризкайте невелику кількість ефірних масел, ретельно перемішуйте в процесі.
3. Поділіть суміш на три частини і змішайте корицю та паростки пшениці з однією третиною, куркуму з іншою частиною, а останню третину залиште.
4. Почергово заповнюйте форми різними сумішами, щільно їх утрамбовувавши. Якщо ви використовуєте круглу форму, щільно стисніть половинки і закріпіть затискачами.
5. Залиште на 3-4 години просушитися, розкрутіть форми і вийміть. Зберігайте кульки в прохолодному сухому місці і використовуйте мінімум через 24 години або як тільки вони повністю будуть тверді і просохнуть.
2. Повільно і рівномірно розбризкайте невелику кількість ефірних масел, ретельно перемішуйте в процесі.
3. Поділіть суміш на три частини і змішайте корицю та паростки пшениці з однією третиною, куркуму з іншою частиною, а останню третину залиште.
4. Почергово заповнюйте форми різними сумішами, щільно їх утрамбовувавши. Якщо ви використовуєте круглу форму, щільно стисніть половинки і закріпіть затискачами.
5. Залиште на 3-4 години просушитися, розкрутіть форми і вийміть. Зберігайте кульки в прохолодному сухому місці і використовуйте мінімум через 24 години або як тільки вони повністю будуть тверді і просохнуть.