Бомбочка "Пінка"
Інгрідієнти:
1 чашка - соди
0,5 чашки - лимонної кислоти
0,3 чашки - кукурудзяного крохмалю
0,3 чашки - сульфату магнію
2,5 ст. ложки - олії солодкого мигдалю, жожоба, авокадо або абрикоса.
3 / 4 ст. ложки дист. води
1-2 ч. ложки ефірного масла
1 / 4 ч. ложки бури
Рецепт приготування:
Змішайте вологі компоненти й буру в маленькій посудині і дуже добре потрясіть.
Повільно влийте вологу суміш у суху (і одночасно перемішуйте щоб інгрідієнти не вступили в реакцію). Суміш готова, коли вона не розсипається при стисканні у долоні. Якщо суміш сухувата додайте трохи олії. Спресуйте суміш у формочки і залиште на просушування.